Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μεγάλος ασθενής το ΠΑΣΟΚ ...

...αλλά βαριά άρρωστη μοιάζει και η Ν.Δ. .. 
Τη χειρότερη δημοσκοπική εικόνα των τελευταίων μηνών παρουσιάζουν τα δυο κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση στη μέτρηση της Metron Analysis που δημοσίευσε χθες το Έθνος.

Αν και...
το προφανές είναι ότι ο μεγάλος ασθενής της κυβέρνησης είναι το ΠΑΣΟΚ που περιορίζεται χωρίς αναγωγή στο 4%, η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που εμφανίζει για πρώτη φορά σημάδια απότομης κατάρρευσης.

Αν και το ρευστό τοπίο στην Οικονομία θέτει υπό ομηρία τις πολιτικές εξελίξεις των ερχόμενων εβδομάδων και δεν επιτρέπει ασφαλείς εκτιμήσεις, η συγκεκριμένη δημοσκόπηση της Metron Analysis θύμισε σε πολλούς τον τρόπο που τελικά έπεσε και η κυβέρνηση Παπανδρέου.
Μέσα σε ένα μήνα, η Νέα Δημοκρατία βρέθηκε από το +1,4% στο -0,7% με τον Στράτο Φαναρά να κάνει λόγο για «απαρχές στρατηγικής αποσταθεροποιήσης» σημειώνοντας ότι «είναι φανερό ότι αν οι εκκρεμότητες δεν διευθετηθούν με εποικοδομητικό και ελπιδοφόρο τρόπο θα βρεθούμε μπροστά σε μείζονα προβλήματα και αναταράξεις στρατηγικής σημασίας».

Σημαντική είναι και η διαπίστωση ότι ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς είναι αυτός που χάνει τις περισσότερες μονάδες στην καρτέλα της δημοτικότητας των πολιτικών αρχηγών, αν και απώλειες καταγράφει και ο Αλέξης Τσίπρας.
parapolitiki.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.