Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΛΑΡΚΟ: Σεμινάριο στελεχών για την αγορά άνθρακα

ΛΑΡΚΟ: Σεμινάριο στελεχών για την αγορά του άνθρακα από την Green Evolution
Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την αγορά άνθρακα σε στελέχη της πραγματοποίησε η ΛΑΡΚΟ. Το σεμινάριο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από την Green Evolution που διεξάγει εξειδικευμένα ενδοεταιρικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την αγορά. 

Η ΛΑΡΚΟ, μία από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής σιδηρονικελίου παγκοσμίως, επέλεξε τη Green Evolution Α.Ε. για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση εκπαιδευτικού σεμιναρίου σε στελέχη της σε θέματα που αφορούν την Αγορά Άνθρακα (Carbon Market).Το εκπαιδευτικό σεμινάριο διεξήχθη στις 19 και 20 Νοεμβρίου 2013, στις εγκαταστάσεις της ΛΑΡΚΟ και είχε θέμα την αγορά του άνθρακα: βασικές αρχές λειτουργίας, ανάλυση της αγοράς και προοπτικές ανάπτυξης.
Οι δραστηριότητες της ΛΑΡΚΟ περιλαμβάνουν την εκμετάλλευση, αξιοποίηση, εξόρυξη, σύντηξη και εμπορία των προϊόντων της σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα προϊόντα της εταιρίας επιλέγονται από τους περισσότερους κορυφαίους κατασκευαστές ανοξείδωτου χάλυβα που κάνουν χρήση κοκκοποιημένου σιδηρονικελίου.
Η εταιρία έχει σημαντική Ερευνητική και Αναπτυξιακή δραστηριότητα, και συνεργάζεται στενά με άλλες οργανώσεις όπως το Imperial College of Science, Technology and Medicine, το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, την Εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης Μετάλλων και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.
Η Green Evolution διεξάγει εξειδικευμένα ενδοεταιρικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα που αφορούν την αγορά του άνθρακα, προσαρμόζοντας το περιεχόμενο τους στις σύγχρονες ανάγκες της συγκεκριμένης αγοράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.