Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟ ΣΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ


Σκληρή κριτική απέναντι στις αποφάσεις, που αφορούν το νέο τέλος στην ακίνητη περιουσία, άσκησε η ΑΔΕΔΥ, υπογραμμίζοντας ότι όλες αυτές οι ενέργειες υπονομεύουν...
την αναπτυξιακή πορεία της χώρας.

Όπως επισημαίνει, το νέο "χαράτσι" με την επιβολή τέλους στην ακίνητη περιουσία, ο τρόπος που δρομολογήθηκε και η ανακοίνωσή του, την επομένη της ομιλίας του πρωθυπουργούστη ΔΕΘ, αποτελεί χειροπιαστή ομολογία πλήρους χρεοκοπίας της πολιτικής της κυβέρνησης και της τρόικας.

"Αφού βύθισαν τη χώρα, τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, στην ύφεση, μειώνοντας δραματικά τους μισθούς σε ιδιωτικό και δημόσιο Τομέα, αφού μετέτρεψαν τις συντάξιμες αποδοχές σε επιδόματα φτώχειας, η κυβέρνηση επανέρχεται με νέο κεφαλικό φόρο, καλώντας τους εργαζόμενους να πληρώσουν, για άλλη μία φορά, την ώρα που όλοι ομολογούν ότι η φοροδιαφυγή και η εισφοροδιαφυγή έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο", αναφέρει χαρακτηριστικά η ΑΔΕΔΥ.

Η Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, καθώς και όσους θίγονται από την αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, να εντείνουν τους αγώνες, για να αποτραπούν νέες κοινωνικά καταστροφικές επιλογές, που, πέραν από τις επαχθείς επιπτώσεις στους εργαζόμενους, θα είναι, επίσης, δραματικές και στα δημόσια και κοινωνικά αγαθά και τους πολίτες, γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.