Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Είμαστε ζωντανοί, είμαστε παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.


Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.

Είμαστε ζωντανοί, είμαστε παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.
Πρωτάκουστα πράγματα!!! Έλληνας Βουλευτής, εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό για να τον αντιπροσωπεύει τολμά και δηλώνει ότι είναι χαρούμενος που είμαστε υπό την κατοχή της Τρόικα.

Γιατί δεν πάνε επιτέλους σπίτια τους; Τι θέλει ο Βενιζέλος αφού δεν μπορεί να κυβερνήσει; Δεν έχει λεφτά να φάει και για αυτό παραμένει;

Ας πάνε όλοι σπίτια τους δεν γουστάρουμε να μας κυβερνάει η Τρόικα, πως το λένε…!!!

Τέτοια ξεφτίλα για κοινοβουλευτική Δημοκρατία δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Και δεν μιλάμε για χώρες της Αφρικής και της Ασίας. Μιλάμε για μία χώρα Ευρωπαϊκή, μέλος της Ε.Ε από την δεκαετία του ’80.

Τώρα διαπίστωσε ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης ότι είμαστε σε “απόλυτο δημοσιονομικό εκτροχιασμό”, ότι έχουμε ” δυσβάστακτο δημόσιο χρέος και ελλειμματικό προϋπολογισμό”.

Με παρθενογένεση εμφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ. Ποιος κυβερνούσε 30 χρόνια; Ποιος φταίει; Δεν ξέρουν να μας πουν…;;!!! Γιατί τελικά ο λαός έχει δίκιο. Η Χούντα δεν τελείωσε το ’73.

Οι πολιτικοί της χώρας …‘βίασαν’ τον ελληνικό λαό κλέβοντας όλον τον εθνικό πλούτο.


Ξεπούλησαν τα πάντα!!

Και τώρα θέλουν να πληρώσουμε εμείς τα κλεμμένα…!! Τέτοια αλητεία, τέτοια ανηθικότητα…!

Μας κλέψανε τα λεφτά με το Χρηματιστήριο, με τους Ολυμπιακούς, με την Siemens, με τα εξοπλιστικά προγράμματα, με τα ευρωπαϊκά έργα των ημετέρων…

Πλούτισαν όλοι αυτοί οι πουλημένοι. Απέκτησαν σπίτια στην Μύκονο, σκάφη, ακριβά αμάξια, ακριβά χούγια και πολυτελείς συνήθειες.

Ας πάει λοιπόν στο περιθώριο αυτός ο πολιτικός κόσμος. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σιωπά, υπομένει τον εξευτελισμό της χώρας ωσάν ένας κοινός πολίτης. Ο πρώτος πολίτης της χώρας αντί να βγει μπροστά και να στηρίξει τον λαό, αντί να αντισταθεί στο πρόγραμμα ‘κινεζοποίησης’ της χώρας, απλά υπάρχει…

Ας ξαναβγούμε όλοι στους δρόμους, στις πλατείες!! Ο Παπανδρέου είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία υπονόμευσης και ξεπουλήματος της χώρας. Η μεσαία τάξη θα διαλυθεί. Οι πτωχοί θα πεινάσουν ακόμα πιο πολύ. Μόνο οι πλούσιοι θα βγουν κερδισμένοι από το αλισβερίσι με την Τρόικα.

Είμαστε ζωντανοί, είμαστε παρόντες, είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες.

Το συγκεκριμένο άρθρο δημοσιεύθηκε στο Udemand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.