Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ



Eλεγχόμενη χρεοκοπία και ταυτόχρονο «κούρεμα» του χρέους κατά 50% προέβλεψε με σημερινή δήλωσή του ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο Α. Τσίπρας τόνισε ότι οδηγούμαστε και σε ελεγχόμενη χρεοκοπία και πτώχευση... 
του ελληνικού λαού και πρόσθεσε ότι «ήρθε η ώρα να πούμε ένα τέλος ως εδώ. Φθάνει πια. Αν είναι να υπάρχει ελπίδα διεξόδου για τη χώρα αυτή είναι να φύγει η τρόικα και το μνημόνιο, να πέσει αυτή η εθελόδουλη κυβέρνηση και ένας νέος συνασπισμός εξουσίας να προχωρήσει γοργά σε ένα σχέδιο αναδιανομής του πλούτου και ριζικής διαγραφής του μεγάλου αυτού χρέους».

Νωρίτερα ο κ. Τσίπρας είχε συνάντηση με το προεδρείο της ΠΝΟ και σε δήλωσή του τόνισε ότι «στους ναυτεργάτες, η κυβέρνηση Παπανδρέου-Βενιζέλου με την άρση του καμποτάζ, το μνημόνιο, το μεσοπρόθεσμο, έχει προσφέρει αυτά τα δυο χρόνια ανεργία, διάλυση των συλλογικών συμβάσεων, διάλυση του ασφαλιστικού τους ταμείου. Την ίδια στιγμή, όμως, στους εφοπλιστές των θαλασοδανείων και της σημαίας ευκαιρίας έχει προσφέρει 58 διαφορετικές φοροαπαλλαγές».

Η κυβέρνηση πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να υπάρξει Ελλάδα δίχως Έλληνες, είπε ο κ. Τσίπρας και εξέφρασε την πλήρη συμπαράστασή του στους ναυτεργάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.