Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΔΙΑΙΤΑ: Χάσε 8 κιλά σε ένα μήνα!!

Ψάχνεις να βρεις ένα εβδομαδιαίο μενού που θα σε απαλλάξει από εκείνα τα παραπάνω κιλά; Το βρήκαμε και στο παρουσιάζουμε. Ένα πρόγραμμα διατροφής που δεν θα σε εξαντλήσει και θα σε οδηγήσει με... ασφάλεια στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Άλλωστε τώρα το γνωρίζεις. Οι εξαντλητικές δίαιτες με τις οποίες χάνεις κιλά πολύ γρήγορα δεν κάνουν για εσένα. Το πιθανότερο είναι όσο γρήγορα τα έχασες, να τα πάρεις και πάλι πίσω!
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς ετοίμασε μόνο για το TLIFE ένα πρόγραμμα διατροφής για αυτόν ακριβώς το σκοπό. "Αν ακολουθηθεί πιστά και δίχως ατασθαλίες, τότε θα μειωθεί το σωματικό σας βάρος έως και 8 κιλά σε ένα μήνα" αναφέρει ο κ. Κριαράς!

Ακολούθησε το παρακάτω πρόγραμμα, φροντίζοντας να μην παραλείπεις ποτέ τα ωμά λαχανικά που θα συνοδεύσουν το μεσημεριανό σου φαγητό.
Αν θέλεις να εκτυπώσεις το μενού και να το κολλήσεις στο ψυγείο σου κάνε κλικ εδώ.




8 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς σου εξηγεί τον τρόπο με τον οποίο θα επανέλθεις στο κανονικό βάρος, αλλά και θα το συντηρήσεις.

1. Για να νικήσεις την πείνα, ξεκίνησε με ένα μεγάλο πιάτο σαλάτα, πριν από το γεύμα.
2. Μείωσε το αλάτι στο φαγητό.
3. Το γάλα σόγιας είναι μια καλή εναλλακτική λύση για να καταναλώνουμε γάλα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά.
4. Φάε το φαγητό σου, σιγά -σιγά.
5. Κράτησε ημερολόγιο τροφίμων.
6. Φάε το γεύμα στην κουζίνα ή την τραπεζαρία.
7. Επέλεξε τις σκάλες αντί του ασανσέρ ή τις κυλιόμενες σκάλες.
8. Ακολούθησε την εξής προτροπή: στο τέλος του γεύματος δεν είναι καθόλου κακό να πεινάς λίγο ακόμα.

Τι να προσέξεις
Η δίαιτα αυτή απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα με την υγεία τους. Ο διαιτολόγος διατροφολόγος Νικόλαος Κριαράς συστήνει: "Προσοχή, πριν την ακολουθία του διαιτολογίου, θα πρέπει να έχετε ελέγξει τους βιοχημικούς δείκτες σας και μόνο στη περίπτωση όπου είστε υγιείς, συστήνεται να την ακολουθήσετε. Σημαντικό στοιχείο είναι να απευθυνθείτε σε ειδικό διαιτολόγο-διατροφολόγο, με σκοπό να αποκτήσετε παιδεία και αντίληψη ώστε να συντηρηθεί το μειωμένο σωματικό βάρος."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.