Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!!

Kριτική και από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στον προϋπολογισμό του 2011
Ο Έ.Νασιώκας ζήτησε μείωση αποδοχών των βουλευτών και πάγωμα της κρατικής επιχορήγησης στα κόμματα, δεδομένου ότι το 2011 και το 2012 δεν είναι χρονιές εκλογών.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θωμάς Ρομπόπουλος αφού σημείωσε ότι «δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός», εξέφρασε το παράπονο ότι έχει ζητήσει ραντεβού με τον πρωθυπουργό «και ακόμη δεν μου έχει απαντήσει». 
Ακόμα, σημείωσε ότι «συνειδησιακά δεν θα μπορούσα να δεχτώ μειώσεις μισθών και συντάξεων», αναγνώρισε πάντως ότι «είναι αναγκαίο κακό» προσθέτοντας ωστόσο: 
«Ξέρετε τι θα πει να πέφτει έξω κάποιος που έχει προγραμματίσει τη ζωή του και τις υποχρεώσεις του και όχι γιατί τα έπαιξε στο τζόγο;»
Κλείνοντας την τοποθέτησή του και αναφερόμενος στο νέο προϋπολογισμό, ο κ. Ρομπόπουλος τόνισε ότι «η κυβέρνηση έχει πάρει πολλά μέτρα, ας της δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία».
Την αντίθεσή του στις περικοπές μισθών εξέφρασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚΔημήτρης Λιντζέρης λέγοντας χαρακτηριστικά: 
«Οι πολίτες δεν αντιστρατεύονται τις μεταρρυθμίσεις. Όμως, δεν είναι διαρθρωτικές αλλαγές η οριζόντια μείωση των μισθών.»
Ο πρόεδρος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚΚώστας Καρτάλης υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«Για να πετύχουμε στη μάχη που δίνουμε για στέρεες βάσεις της χώρας υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις. Να στηρίξουμε με κάθε μέσο το κοινωνικό κράτος. Είναι η ψυχή μας και αν το χάσουμε, θα είναι σαν να παραδίδουμε την ψυχή μας στο διάβολο.»
in.gr
ΣΧΟΛΙΟ..ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ!!!...Η ευθύνη είναι συλλογική και τυχόν διαφοροποιήσεις εξυπηρετούν καθαρά και μόνο ατομικά συμφέροντα.!! η χώρα Σύντροφοι βουλευτές δεν κυβερνιέται με “καλούς” και “κακούς”Υπουργούς η Βουλευτές..και η ιστορία δεν θα γράψει για τις απόψεις των υπουργών... 
...η Ιστορία θα γράψει ότι το ΠΑ.ΣΟ.Κ και η κυβέρνηση Παπανδρέου κατέλυσε το κοινωνικό κράτος, εκποίησε τη δημόσια περιουσία και ώθησε το λαό στη φτώχεια...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.