Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επιστολη στον Κυριο Πρωθυπουργο

tsipras-skeptikos_8
Κύριε Πρωθυπουργέ,
Με σεβασμό στο αξίωμα που κατέχετε, σας γράφω αυτην την επιστολή με σκοπό να σας εκφράσω κάποια συναισθήματα μου που μου προκαλείτε με την συμπεριφορά σας προς τους Ελληνες πολίτες.
Με τις ενέργειές σας εις βάρος της Πατρίδας μου και των Ελλήνων, είστε εχθρός του Ελληνικού λαού και της Ελλάδος. Είστε εχθρός της Πίστης μας, εχθρός της Ιστορίας μας,εχθρός των παιδιών μας! Ξεπουλάτε χωρίς ντροπή την Πατριδα μας, και εκτελείτε αργά και μεθοδικά τους Ελληνες με ένα τρόπο μοναδικό στην παγκόσμια ιστορία. Επικαλείστε συνεχώς την Δημοκρατία, για να μας πείτε ότι είστε νόμιμα εκλεγμένος, ταυτόχρονα όμως με τρόπο προκλητικό, κουρελιάζετε και την Δημοκρατία και το Συνταγμα της χώρας μας.
Και για να σας αποδείξω με στοιχεία ότι είστε εχθρός της Ελλάδας,εκτός απο το κακό που κάνετε στην χώρα μας, να σας θυμήσω τα καλά λόγια των δανειστών για το προσωπό σας, το βραβείο που λάβατε στην Γαλλία, και γενικώς όλοι σας συγχαίρουν για τον τρόπο που διαλύετε την Ελλάδα,εκτός απο τους Ελληνες που τους έχετε τσακίσει.
Αν οι προκάτοχοί σας ήταν οι βασανιστές, εσείς είστε ο δήμιος που δίνει την χαριστική βολή. Σας παρακαλώ παραιτηθήτε όσο είναι καιρός. Oσα ψέμματα κι αν πείτε πια κανέναν δεν πείθετε. Ενας άξιος ηγέτης κύριε Τσίπρα, είναι αγαπητός απο τον λαό του, και μισητος απο τους εχθρούς της χώρας. Εσείς καταφέρατε το αντίθετο!!!
Με λύπη,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.