Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Επίσκεψη του Γιώργου Σταθάκη αύριο στο εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ


Στη ΛΑΡΚΟ αύριο ο ΣταθάκηςΕπίσκεψη στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος θα πραγματοποιήσει αύριο, Παρασκευή, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης, όπου θα συζητήσει με τοπικούς φορείς θέματα οικονομίας και ανάπτυξης επενδύσεων.
Ειδικότερα, ο κ. Σταθάκης θα επισκεφτεί το εργοστάσιο της ΛΑΡΚΟ, στη Λάρυμνα, όπου θα περιοδεύσει στους χώρους εργασίας, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της εταιρείας και τα σωματεία των εργαζομένων.

Αμέσως μετά θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις, του ΕΒΕ Φθιώτιδας, του ΤΕΕ, Τμήμα Ανατολικής Στερεάς, καθώς και το 8ο Περιφερειακό Τμήμα του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.
Το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη, καθώς και Δημάρχους του νομού Φθιώτιδας.
Στις 5.30 το απόγευμα θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου, στο ξενοδοχείο «Σαμαράς», στην πλατεία Αθανασίου Διάκου της Λαμίας.
Η επίσκεψη του κ. Σταθάκη θα ολοκληρωθεί με πολιτική ομιλία,  με θέμα: «Ο ΣΥΡΙΖΑ και το νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας», που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο «Σαμαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.