Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

H Μερκελική "αριστερά, γαμάει την πλουτοκρατία! ΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΙΑ (από την Τετάρτη) και στα διόδια. Αναλυτικά οι νέες τιμές...

Από το "PRESS-GR"
H αύξηση του Φ.Π.Α. στο 24% φέρνει αυξήσεις στα διόδια από 1 Ιουνίου, με τις εταιρείες διαχείρισης διοδίων να ανακοινώνουν τις νέες τιμές.
-Στον αυτοκινητόδρομο... Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας/Σπάρτης-Μορέας (αύξηση έως και €0,05).



-Στην Ολυμπία Οδό (αυξήσεις έως και 0,10 €).



Νέα Οδός

Η Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον άξονα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια του ΠΑΘΕ, εξέδωσε τις νέες τιμές στους σταθμούς διοδίων ανά κατηγορία οχήματος και σταθμό.

Σε ανακοίνωσή της σημειώνει: «Η Νέα Οδός ανακοινώνει ότι τα μεσάνυχτα της 31ης Μαΐου προς 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί προσαρμογή των διοδίων τελών λόγω αύξησης του συντελεστή του Φόρου Προστιθέμενης Αξίας (ΦΠΑ).Ακολουθούν τα νέα διόδια τέλη ανά κατηγορία οχήματος και σταθμό διοδίων:





Στην ίδια κίνηση προχώρησε και η Οδός Κεντρικής Ελλάδας:





Διόδια γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου









Λαμβάνοντας υπόψη την ευρεία αποδοχή του συνδρομητικού – εκπτωτικού προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ e-pass», το οποίο έχοντας ανταποκριθεί με πληρέστερο τρόπο στις ανάγκες των χρηστών υπερκάλυψε τη χρησιμότητα άλλων προϊόντων, από την 1η Ιουνίου αποσύρονται:

Επιβατικά Ι.Χ. -Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Φορτηγά 2 αξόνων -Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Φορτηγά 3 αξόνων -Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων -Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Φορτηγά 4 αξόνων -Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων -Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Φορτηγά 5 αξόνων Εβδομαδιαία κάρτα 10 διελεύσεων και άνω -Μηνιαία κάρτα 10 διελεύσεων
Οι κάρτες που θα έχουν πωληθεί μέχρι και την 31η Μαίου, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν πλήρως μέχρι το τέλος του 2016. Υπενθυμίζεται ότι η περίοδος ισχύος της κάρτας αρχίζει από την ημερομηνία της πρώτης διέλευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.