Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Daily Star: Ο Πούτιν μπορεί να καταστρέψει την Βρετανία σε 10 λεπτά


poytinΗ βρετανική εφημερίδα Daily Star αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν θα μπορούσε να καταστρέψει την Βρετανία μέσα σε  λίγα λεπτά, καθώς ο αριθμός των πυρηνικών κεφαλών που κατέχει η  Ρωσική Ομοσπονδία είναι  10  φορές μεγαλύτερος  από εκείνον του ΝΑΤΟ.
Σημειώνεται επίσης ότι η πολεμική  εκστρατεία της Ρωσίας στην Συρία , είναι μια απτή  προειδοποίηση σε όλο τον κόσμο ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να ξεκινήσει έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο, εάν αυτό απαιτηθεί , αναφέρει δημοσίευμα. Αμερικανοί επιστήμονες έχουν υπολογίσει περίπου 890 ρωσικές πυρηνικές κεφαλές, οι οποίες είναι συνεχώς σε ετοιμότητα για εκτόξευση μέσα σε λίγα λεπτά, σύμφωνα και με παλαιότερο άρθρο από το pentapostagma.gr με τίτλο: «Ξεκίνησαν βόλτες» σε επτά περιφέρειες οι ρωσικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι Topol-M» και «yars».


Ένας  μόνο  βαλλιστικός πύραυλος διαθέτει καταστροφική ισχύ χίλιες φορές πιο ισχυρή από αυτής της Χιροσίμα. Το βρετανικό άρθρο σημειώνει ότι οι εκτοξευτές τύπου  σιλό ευρίσκονται στις περιοχές  Uzhur, Kozelsk,  Tatischevo και Dombarovsky.
Σημειώνεται ότι η πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου, το Λονδίνο ,  στην περίπτωση αυτή θα είναι η πρώτη πληγείσα περιοχή. Ως τρανό  παράδειγμα των ρωσικών προθέσεων έναντι της Βρετανίας και του ΝΑΤΟ είναι το παράδειγμα των συνεχών στρατιωτικών ασκήσεων που λαμβάνουν χώρα  κατά την διάρκεια των τελευταίων δύο ετών.
Ο  Αμερικανός επικεφαλής της υπηρεσίας  Πληροφοριών Άμυνας  (DIA) Vincent Stewart τόνισε ότι αυτό το υψηλό επίπεδο δραστηριότητας από την Μόσχα  θα συνεχιστεί ολόκληρο  το 2016.
Σύμφωνα με τον ίδιο, η ίδια ρωσική «συμπεριφορά» θα συνεχιστεί τόσο στην  Συρία, όσο και στην  Ουκρανία ενώ αναμένεται να   επεκταθεί  στην Αρκτική». Επιπλέον, μιλάμε για ρωσικές δραστηριότητες στον τομέα του διαστήματος, και στον κυβερνοχώρο.
Σε άρθρο με τίτλο: Η Ρωσία εκτόξευσε «δορυφόρο -δολοφόνο» στο διάστημα, ανησυχία σε ΗΠΑ, είχαμε αναφέρει ότι, σύμφωνα με δυτικές μυστικές υπηρεσίες, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Ρωσία εκτελεί  διαστημικά πειράματα, τα οποία αποσκοπούν στην καταστροφή  «εχθρικών διαστημοπλοίων και  κατασκοπευτικών δορυφόρων».
Δυτικά μέσα ενημέρωσης,  ανέφεραν την ύπαρξη  μυστηριώδους ρωσικού  «δορυφόρου-δολοφόνου.
Η χρήση δορυφόρων-δολοφόνων, οι υπερηχητικοί πύραυλοι των 6 max, τα νέα πυρηνοκίνητα υποβρύχια , νέα άρματα μάχης, UAV –οχήματα , προδικάζουν ένα διαφορετικό σκηνικό σε περίπτωση παγκόσμιας σύγκρουσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.