Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ραχήλ Μακρή:Σήμερα θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την ΛΑΡΚΟ; Τι έκανε ο αρμόδιος υπουργός του; Έκρυβε τα εκατομμύρια με άρωμα σκουπιδιών;


Γράφει η Ραχήλ Μακρή:
Οι βουλευτές βαρίδια έτρεχαν για την ΛΑΡΚΟ και κατέθεταν προτάσεις. Μάλιστα κατατέθηκε προσωπικά από εμένα μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο πάγο. Σήμερα θυμήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας την ΛΑΡΚΟ; 
Τι έκανε ο αρμόδιος υπουργός του; 
Έκρυβε τα εκατομμύρια με άρωμα σκουπιδιών; 

Η κυρία Μακρή τόνισε ότι η Ελληνική Κυβέρνηση οφείλει να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της εταιρείας σε ένα σχήμα υπό κρατικό έλεγχο και διοικήσεις ικανές να διασφαλίσουν την κερδοφορία και τα αποθεματικά της ΛΑΡΚΟ για τις περιόδους χαμηλής τιμής του παραγόμενου προϊόντος.

Ζήτησε επίσης να υπάρξει ο κρατικός έλεγχος για τα πεπραγμένα της παρούσας και των προηγούμενων διοικήσεων καθώς υφίστανται υπόνοιες κακοδιοικήσεων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ. 
Υπογραμμίστηκε από την κ. Μακρή ότι το παρελθόν προσδιορίζει το παρόν και προδιαγράφει το μέλλον και δεν μπορεί η Συγκυβέρνηση με πρόσχημα την πίεση των δανειστών να συγκαλύπτει τα κακώς κείμενα του παρελθόντος. Οι διορισμένες διοικήσεις από τους κομματικούς στρατούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έχουν σαφείς ευθύνες, οι οποίες δεν είναι δυνατόν να παραβλεφθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.