Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Εφημερίδα "Χωνί" προς Μητσοτάκη: «Είτε ζητήστε μας συγγνώμη είτε κάντε μας αγωγή. Αθλιε συκοφάντη».

Προφανώς και δεν θα περίμενε αυτή την εξέλιξη που θυμίζει την λαϊκή ρήση «μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αφετηρία της όλης ιστορίας ήταν  όταν την περασμένη Τρίτη  από το βήμα της βουλής, απέδιδε στην βδομαδιάτικη εφημερίδα «Το Χωνί» ότι έχει προνομιακή μεταχείριση από την κυβέρνηση και αυτή μεταφράζεται σε κρατικές διαφημίσεις, λόγο της πολιτικής στάσης της εφημερίδας.

Η διεύθυνση του εντύπου επικαλούμενη τους ισολογισμούς της εφημερίδας αναφέρει ότι η   κρατική διαφήμιση επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ _ΑΝΕΛ έχει μειωθεί κατά 40% από την εποχή που ήταν κυβέρνηση η Ν.Δ. Πετάει, λοιπόν το «γάντι» στον αρχηγό της Ν.Δ και τον προκαλεί: «Είτε ζητήστε μας συγγνώμη είτε κάντε μας αγωγή. Αθλιε συκοφάντη».

«Μονά χάνεις, ζυγά κερδίζω» είναι η λογική που διέπει την ανοιχτή επιστολή που απευθύνει η εφημερίδα στον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Αν δεν μας κάνετε αγωγή για αυτά που σας γράφουμε δημόσια, θα έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι όντως είστε ένας άθλιος συκοφάντης, μιας και θα έχουμε τη σιωπηρή αποδοχή σας.

Αν μας κάνετε αγωγή, τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις αποδείξεις μας στο δικαστήριο και να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για το ποιος είναι ο άθλιος συκοφάντης! Και φυσικά τότε θα άρετε την ασυλία σας, για να μπορούμε να σας δικάσουμε  και εμείς, έτσι δεν είναι; Όπως κάνουν οι άντρες.

Κύριε Μητσοτάκη, περιμένουμε τη δημόσια απάντησή σας».

Περιμένουμε την εξέλιξη.
___________

Εφημερίδα Το ΧΩΝΙ: Ανοικτή επιστολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη

Προς τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη

Κύριε Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη συζήτηση στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή, είπατε τα εξής για Το ΧΩΝΙ:
«Γιατί ξαφνικά αυτή η εφημερίδα, η οποία δεν πουλάει κανένα απολύτως φύλλο, άρχισε να παίρνει μια σειρά από διαφημίσεις από όλες τις μεγάλες ΔΕΚΟ; Φαντάζομαι διότι είχε πάρα πολύ υψηλή κυκλοφορία…  Αυτή είναι η λογική εξήγηση».

Ξεπερνώντας τόσο την απορία μας για το θράσος σας, όσο και την ανησυχία μας για τον ξεπεσμό της πολιτικής σας σκέψης (στην κορυφαία συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στη χώρα, Το ΧΩΝΙ βρήκατε να αναφέρετε; Στα σοβαρά;;;), θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:

·         Από τους ισολογισμούς ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι το 2014 (με ΝΔ) η εφημερίδα μας έκλεισε με κερδοφορία και το 2015 (με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) με ζημία!

·         Επίσης, από τα παραστατικά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ότι η εφημερίδα μας το 2015 (ΣΥΡΙΖΑ) πήρε πολύ λιγότερη διαφήμιση από το δημόσιο σε σχέση με το 2014 (ΝΔ).

Όταν λέμε διαφήμιση από το δημόσιο, αναφερόμαστε σε όλα τα υπουργεία και σε όλες τις ΔΕΚΟ. Σ’ ολόκληρο το δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Λοιπόν, ξέρετε πόση ήταν η μείωση της κρατικής διαφήμισης Στο ΧΩΝΙ το 2015 (ΣΥΡΙΖΑ) σε σχέση με το 2014 (ΝΔ); 40%!!! 

Και επειδή και τα μεγέθη έχουν μια αξία, και καλό είναι  να τα αντιλαμβάνεται ο λαός, ξέρετε για τι ποσό μιλάμε;  Ολο το 2015, Το ΧΩΝΙ (εφημερίδα και site) πήρε από όλο το δημόσιο συνολικά… 26.694 ευρώ!

-  Τα μισά από όσα παίρνουν άλλες κυριακάτικες… ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ!
-  Λίγα περισσότερα από όσα έδινε το κόμμα σας στον Μαυρίκο ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ!
-  Τόσα πήρε η εφημερίδα μας από το δημόσιο σ’ ολόκληρο το 2015!

Εμείς δεν θα βάζαμε καν στην πρώτη μας σελίδα ένα θέμα, που αναφέρεται σε… 26.694 ευρώ. Και εσείς το παρουσιάσατε στον ελληνικό λαό ως κορυφαία ένδειξη διαπλοκής; Εμείς Στο ΧΩΝΙ θα ντρεπόμασταν. Εσείς στη ΝΔ όχι, ε;

Λοιπόν, η αλήθεια είναι ότι βάσει της κυκλοφορίας μας και της επισκεψιμότητας του site μας, και το 2013 και το 2014 δικαιούμασταν ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από το ελληνικό δημόσιο ως κυριακάτικο έντυπο πανελλαδικής κυκλοφορίας. Δεν παίρναμε ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΙΣΑ από όσα δικαιούμασταν! Και μετά ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και η διαφήμιση από το δημόσιο μειώθηκε άλλο 40%! Και όμως, Το ΧΩΝΙ βρήκατε να παρουσιάσετε ως διαπλοκή! Το μεγαλύτερο θύμα του δικού σας συστήματος! Αυτό είναι το θράσος.

Επίσης, η υιοθέτηση από μέρους σας του ισχυρισμού, που είχε διατυπώσει νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης, ότι δηλαδή Το ΧΩΝΙ άρχισε να παίρνει διαφημίσεις από ΔΕΚΟ από το Μάρτιο του 2015 και μετά, χωρίς να πουλάει «κανένα απολύτως φύλλο», γίνεται απολύτως κακόπιστα από μέρους σας, με προφανή σκοπό να κατασυκοφαντήσετε την εφημερίδα μας. Φυσικά, κάθε λέξη είναι ψευδής! Στην πραγματικότητα, ο μόνος λόγος που έγινε η συγκεκριμένη αναφορά είναι για να συνδεθεί Το ΧΩΝΙ με το «κύκλωμα εκβιαστών», που ερευνάται αυτή την περίοδο από τη δικαιοσύνη. Και αυτό είναι το πλέον χυδαίο πράγμα, που θα μπορούσε να κάνει ένας άθλιος συκοφάντης.

Το ερώτημα, λοιπόν, είναι:

Θα ζητήσετε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από Το ΧΩΝΙ ή θα παραμείνετε ένας άθλιος συκοφάντης; 

Και τώρα, Κυριάκο Μητσοτάκη, προσέξτε:

Αν δεν μας κάνετε αγωγή για αυτά που σας γράφουμε δημόσια, θα έχουμε το δικαίωμα να ισχυριζόμαστε ότι όντως είστε ένας άθλιος συκοφάντης, μιας και θα έχουμε τη σιωπηρή αποδοχή σας.

Αν μας κάνετε αγωγή, τότε θα έχουμε τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε τις αποδείξεις μας στο δικαστήριο και να αποφανθεί η ελληνική δικαιοσύνη για το ποιος είναι ο άθλιος συκοφάντης! Και φυσικά τότε θα άρετε την ασυλία σας, για να μπορούμε να σας δικάσουμε  και εμείς, έτσι δεν είναι; Όπως κάνουν οι άντρες.

Κύριε Μητσοτάκη, περιμένουμε τη δημόσια απάντησή σας.

Είτε ζητήστε μας συγγνώμη είτε κάντε μας αγωγή. Αθλιε συκοφάντη.

Το ΧΩΝΙ 

ΥΓ. Για κάποιο λόγο, εμφανίζετε το διορισμό Χριστοφορίδη ως «σκάνδαλο»! Πρόκειται για άλλη μια πρωτοτυπία του μυαλού σας! Αρα, δεν θα υπήρχε σκάνδαλο, μόνο αν η κυβέρνηση προσελάμβανε για σύμβουλο επικοινωνίας τον Πρετεντέρη, έτσι; Μα, τι βλακείες είναι αυτές; Προσελήφθη ένας επαγγελματίας δημοσιογράφος, που πιστεύει αυτά που μέχρι πρότινος έγραφε και τώρα καλείται να υπηρετήσει, ως μέλος της επικοινωνιακής ομάδας της κυβέρνησης. Στα γαλάζια σοβαρά… πού είναι το σκάνδαλο; Συγκεντρωθείτε, επιτέλους. Ως κόμμα, εδώ και πολλούς μήνες λέτε ασυναρτησίες! Μην ακούτε άλλο τον Αδωνι. Ξεφτιλίζεστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.