Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η ΝΔ επιβεβαιώνει το τιμολόγιο Μαυρίκου, αλλά λέει πως είναι «απλήρωτο»- Κύκλωμα Εκβιαστών

196881-maurikosiii (1)
Ανακοίνωση για το τιμολόγιο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αποκαλύπτει πως ο Τάκης Μαυρίκος, βασικός κατηγορούμενος για τοκύκλωμα εκβιαστών δημοσιογράφων, ήταν στοpayroll της ΝΔ επί Αντώνη Σαμαρά, εξέδωσε η αξιωματική αντιπολίτευση επιβεβαιώνοντας την ύπαρξη του τιμολογίου, αλλά ισχυρίζεται πως πρόκειται για ένα «απλήρωτο τιμολόγιο».

Απαντώντας στο αίτημα της κυβερνητικής εκπροσώπου για «ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις» από την αξιωματική αντιπολίτευση σχετικά με την υπόθεση,  η ΝΔ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως τους Έλληνες τους απασχολούν «μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, καθώς η χώρα καταστρέφεται, πρώτα με κλειστές τράπεζες και τώρα με κλειστά σύνορα», από «μια μοιραία παρέα εξουσίας και τον μοιραίο πρωθυπουργό», και δεν τους απασχολεί «κάποιο απλήρωτο τιμολόγιο του 2010».
Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑσημειώνει πως «η ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού τιμολογίου, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς Π .Μαυρίκος είχε δοσοληψίες μαζί της έναντι παχυλής αμοιβής. Τα υπόλοιπα ερωτήματα όμως παραμένουν για τη ΝΔ και τον κ .Μητσοτάκη».
«Ποιες ακριβώς ήταν οι υπηρεσίες που παρείχε ο Π. Μαυρίκος στη ΝΔ; Για ποιό λόγο αναφέρεται το Ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής και επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι;», διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει: «Η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις με ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο και χρησιμοποιούσε για την προπαγάνδα της.  O κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.