Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θ” αφήσουμε τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο


ab4d6031cce0841859f9bd9a3bb62e2d-2-696x464Νέα ανακοίνωση, μετά την απάντηση της ΝΔ, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία καλεί εκ νέου τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ν’ απαντήσουν ποιες ήταν οι υπηρεσίες, που παρείχε ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς, Π. Μαυρίκος, στη ΝΔ.
Παράλληλα, στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις μ’ ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών.
Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Η ΝΔ, μετά τη δημοσιοποίηση σχετικού τιμολογίου, επιβεβαιώνει με ανακοίνωσή της ότι ο κατηγορούμενος για εκβιασμούς, Π. Μαυρίκος, είχε δοσοληψίες μαζί της έναντι παχυλής αμοιβής. Τα υπόλοιπα ερωτήματα όμως παραμένουν για τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη.
Ποιες ακριβώς ήταν οι υπηρεσίες που παρείχε ο Π. Μαυρίκος στη ΝΔ; Για ποιό λόγο αναφέρεται το Ελληνικό Δημόσιο ως πιστωτής και επιβαρύνονται οι Έλληνες φορολογούμενοι;
Η ΝΔ είχε αποδεδειγμένα σχέσεις με ένα βρώμικο κύκλωμα εκβιαστών το οποίο και χρησιμοποιούσε για την προπαγάνδα της.
O κ. Μητσοτάκης και η ΝΔ είναι υπόλογοι απέναντι στον ελληνικό λαό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αφήσει τον υπόκοσμο να λυμαίνεται άλλο τον τόπο».
ΣΥΡΙΖΑ: Τι θ” αγόραζε με 18.500 ευρώ η ΝΔ από τον Μαυρίκο; Υπόθεση pay-roll: Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Μητσοτάκης, ζητά ο Ν. Παππάς (audio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.