Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τους καλούς χτυπάει η ανεργία

Άτιμη κενωνία… χτυπάς τα καλύτερα παιδιά και χάνουν τη δουλειά τους! Άντε τώρα να τρέχεις στις ουρές για να θεωρήσεις την κάρτα ανεργίας.

Αααχ, άλλο ένα άξιο παλληκάρι της δημοσιογραφίας που δε θα έχει δουλειά από αύριο, άλλο ένα παλληκάρι που θα προσπαθήσει να ζήσει με το επίδομα της ανεργίας.

Άτιμη κενωνία… αλλά από την άλλη, δεν τον φοβάμαι αυτόν, πέρα από το βράχο που έχει δίπλα του, τέτοιο μπουμπούκι δε το αφήνεις έτσι, όλο και κάποιο βάζο θα βρεθεί για να το βάλουν μέσα, να το ποτίσουν, να το περιποιηθούν, ώστε να συνεχίσει να ευωδιάζει το χώρο του.

Ένας χώρος που δε μυρίζει απλώς, σε καρφώνει...
με τα πολλά αγκάθια του. Σου “σκοτώνει” τη σκέψη, σε κρατά σε καταστολή ή σε κάνει να αντιδράς, όταν συμφέρει τα συμφέροντα. Κάποιοι καλοί δημοσιογράφοι -συνήθως- είναι στην αθέατη πλευρά, σε αυτή που τα λεφτά είναι λίγα και η αγωνία της επιβίωσης μεγάλη. Σε αυτή τη πλευρά υπάρχουν ακόμα αυτοί που αντιστέκονται στα στημένα παιχνίδια.

Τέλος πάντων, όσο αφορά τον κο Ευαγγελάτο, γύρευε τι παίζει πίσω από τις κάμερες. Δε γνωρίζω το μέγεθος των πολιτικών πιέσεων, αλλά ε! εκλογές πλησιάζουν και…

Πάντως θα πρέπει να πω ότι, περισσότερο με ενοχλούσαν οι Τ. Χατζής και Ε. Καλογεροπούλου που είναι φουλ κομματικοί, παρά ο Ευαγγελάτος. Εκείνη η Ελένη… τι είναι ρε παιδί μου, άμα πατήσει το start, ξεχνάει το pause ή το stop. Μα να θέλει με το ζόρι να πει ότι φεύγει ο Ευαγγελάτος πριν το ανακοινώσει ο ίδιος!

Άστους παιδάκι μου, καλύτερα που απαλλάχτηκες από αυτούς, χαλάρωσε μερικές μερούλες και δε μπορεί, κάπου θα σε δούμε σύντομα!

Κρίμα όμως, είχατε φτιάξει μια καλή ομάδα εκεί στον ΣΚΑΙ, με τον Μπάμπη, τον άλλον τον… Πρώτο ψάλτη του χωριού, την ανεξάρτητη Κοσιώνη και τόσους άλλους. Α ρε γαμώτο, κρίμα, κρίμα!…

Εγώ για συμπαράσταση να ξέρεις, μέχρι να βρεις δουλειά σε άλλο κανάλι, ειδήσεις από την τηλεόραση, τέλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.