Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!...

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος

έτσι όπως ξεκίνησε την ομιλία του απόψε ο Σαμαράς, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του προς τον Ελληνικό λαό, και συγκεκριμένα με τη φράση ''συμπατριώτες και συμπατριώτισσες'', νόμισα ότι απευθυνόταν μόνο προς τους Καλαματιανούς... πολίτες αυτής της χώρας. Τελικά ακούγοντας ολόκληρο το πόνημα των λογογράφων του, κατάλαβα ότι απευθυνόταν μόνο στους ευρισκόμενους εκτός γήινης πραγματικότητας πολίτες.

Αντί να απαντήσει στα ερωτήματα αν οι πολίτες αυτής της χώρας θα έχουν φάρμακα, γιατρούς, εργασία, πετρέλαιο για να ζεσταθούν, ένα πιάτο φαγητό κάθε μέρα στο τραπέζι τους κι αν θα μπορούν να κυκλοφορούν σαν ελεύθεροι δημοκρατικοί άνθρωποι κι όχι σαν έγκλειστοι σ' ένα ''big brother'' υπό τη διαρκή απειλή των κατασχέσεων και των προσωποκρατήσεων, μας μοίρασε ο πρωθυπουργός μέρισμα από το πρωτογενές πλεόνασμα που υπάρχει μόνο στη φαντασία των συνεργατών του και προφανώς και του ίδιου. Δηλαδή αν κάποιοι ''τρομοκράτες'' παρασυρόμενοι από το λόγο του Σαμαρά, απήγαγαν το... σκύλο του Στουρνάρα και ζητούσαν σα λύτρα -υπό την απειλή θανάτωσης του ζωντανού- ολόκληρο το πρωτογενές πλεόνασμα της χώρας, θα είχαν κάτι να τους δώσουν ή το ζωντανό θα πήγαινε άκλαφτο;
 
Αφήστε που ακόμα κλαίω από τα γέλια με τη μεγαλειώδη εξαγγελία του πρωθυπουργού που θέλει το 2014 να ξεκινά το... δεύτερο μεγάλο κύμα των μεταρρυθμίσεων..! Απλά ρωτάω, το πρώτο κύμα πότε είχε σκάσει μύτη και δεν το πήραμε χαμπάρι;

Τέλος η αποφασιστικότητα με την οποία κι απόψε ''πολέμησε'' τη διαφθορά ο Σαμαράς, στα λόγια, αποδεικνύεται από το γεγονός ότι όσο περισσότερο αποκαλύπτονται μίζες που πήραν οι ΠΑΣΟΚοι και το κόμμα τους, τόσο περισσότερο βάζει πλάτη στο υπό κατάρρευση κίνημα ο Καλαματιανός. Εκνευρίζοντας ακόμα και τους φανατικότερους υποστηρικτές του.

Στο μόνο που θα συμφωνήσω με τον Σαμαρά είναι ότι ''τέλειωσαν τα δύσκολα''. Γι αυτόν όμως, αφού πολύ σύντομα θα τον απαλλάξει ο λαός από το βαρύ φορτίο της δουλειάς του ''πρωθυπουργού''...!

Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους, εκτός καθαρμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.