Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΑΓΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ

ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ
Παγιώνεται η πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑθα κερδίσει τις προσεχείς εθνικές εκλογές σε μια ακόμα δημοσκόπηση της ΚΑΠΑ Research για το Βήμα της Κυριακής. Στην πρόθεση ψήφου  όμως η διαφορά είναι μικρότερη. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης...
λαμβάνει το 22,5% της πρόθεσης ψήφου, έναντι 21,7% της ΝΔ.

Τρίτο κόμμα παραμένει η Χρυσή Αυγή, με 7,5%, την τέταρτη θέση καταλαμβάνει το ΚΚΕ με 5,8%, πέμπτο το ΠΑΣΟΚ με 5,6%, και ακολουθούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4%.

Εκτός Βουλής μένει, δημοσκοπικά, η ΔΗΜΑΡ καθώς απολαμβάνει την υποστήριξη μόλις του 2,8% των ερωτηθέντων.

Επικράτηση ΣΥΡΙΖΑ και στην παράσταση νίκης, με το 44,6% να θεωρεί πως η Κουμουνδούρου θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές, τη στιγμή που το 38,5% προβλέπει νίκη της Συγγρού.

Αντίθετα, κυβερνητική νίκη σημειώνεται στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, με τον Αντώνη Σαμαρά να υποστηρίζεται από το 42,8%, και τον Αλέξη Τσίπρα να ακολουθεί με 34,5%. Ο «Κανένας από τους δύο» λαμβάνει 21,2%.

Παράλληλα, η πλειοψηφία, σε ποσοστό 40,4%, εκτιμά ότι μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ και αρχηγό των Αντώνη Σαμαρά είναι καταλληλότερη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, ενώ το 36,7% εκτιμά ότι καλύτερη θα ήταν μία συμμαχική κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και αρχηγό τον Αλέξη Τσίπρα.

Στην ερώτηση ποιο κόμμα είναι πιθανό να ψηφίσετε στις ευρωεκλογές, προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 19,7%, ακολουθεί η ΝΔ με 18,6%, και έπονται η Χρυσή Αυγή με 7,1%, το ΠΑΣΟΚ με 5%, το ΚΚΕ με 4,9%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 3,8% και η ΔΗΜΑΡ με 2,5%.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/248837/epikratisi-suriza-se-prothesi-psifou-kai-parastasi-nikis-deihnei-nea-dimoskopisi/#ixzz2oqpBuSD8

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.