Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Προκήρυξη οργάνωσης για τοποθέτηση Τομπούλογλου σε διοικήσεις


Άνδρες της αντιτρομοκρατικής, εξετάζουν τα υπολείμματα της έκρηξης «Τομπουλογλισμού» στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαϊα Κυριακού
Προειδοποίηση για τοποθέτηση «τοξικά κομματικών διοικητών σε νοσοκομεία και άλλες θέσεις-κλειδιά του δημοσίου, έστειλε πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση που αυτοαποκελείται «Επιτροπή Αξιολόγησης»

Συναγερμός έχει σημάνει στα κυβερνητικά κλιμάκια της χώρας, μετά την ανάρτηση προκήρυξης της οργάνωσης «Βυσματική Επιτροπή Αξιολόγισης Διοικητών» (ΒΕΑΔ), η οποία ενημερώνει πως έχει τοποθετήσει σε διοικήσεις οργανισμών και φορέων, σειρά από «Τομπουλογλοειδή» αποτυχημένα κομματικά στελέχη.

Η προκήρυξη που αναρτήθηκε στον αναρχικό ιστότοπο «opengov», αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι...
τα «Τομπουλογλοειδή» τοποθετήθηκαν  «με σκοπό να αφυπνίσει τις υγιείς δυνάμεις της χώρας», ώστε να πάρουν επιτέλους την απόφαση πως εδώ δεν υπάρχει ελπίδα και να σηκωθούν επιτέλους να φύγουν για κάποια χώρα όπου δεν θα αξιολογούνται με βάση την προϋπηρεσία τους σε ΟΝΝΕΔ και ΠΑΣΠ.

Το θέμα εξετάστηκε από επιτροπή καθηγητών πολιτικής τοξικολογίας, οι οποίοι εξέδωσαν ανακοίνωση, επισημαίνοντας πως σε περίπτωση κατάπωσης μεγάλης ποσότητας Τομπουλογλοειδούς μίζας, επιβάλλεται να υιοθετηθεί ακαριαία η στάση «αβαβά», να γίνουν έντονες δηλώσεις του τύπου «δεν ήξερα-πέφτω από τα σύννεφα» και να τοποθετηθεί αμέσως στη θέση που έχει αδειάσει, ο επόμενος στην κομματική ιεραρχία, με την επισήμανση να είναι πιο προσεκτικός, για να μην τους ρεζιλεύψει πάλι.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης, Moufanet
 από protagon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.