Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

'' ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ'' ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΣΥΝΕΔΡΩΝ...


Έξαλλος είναι ο Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, ο οποίος από το πρωί παρακολουθεί τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη συνέδρων που θα πάρουν μέρος στο συνέδριο την ερχόμενη Παρασκευή... 
Μπαίνουν στην Ιπποκράτους άνθρωποι για να ψηφίσουν,οι οποίοι ειναι άγνωστοι, αναφέρει. Κανείς δεν τους γνωρίζει, ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ έχει τόσο κόσμο; Είναι άγνωστοι, λέει χαρακτηριστικά.
Την ίδια στιγμή, καταγγέλλει ότι σε όλη την Ελλάδα παρατηρείται όργιο παρανομιών στις διαδικασίες που απαιτούνται και την ευθύνη έχει ο Γιάννης Σουλαδακης. Δεν τηρείται καμία διαφάνεια, επισημαίνει ο κ. Παναγιωτακόπουλος, που χθες αργά τς μεσάνυχτα εξέδωσε μια σκληρή ανακοίνωση καταγγέλλοντας όλα αυτα τα φαινόμενα.
Επίσης σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο ίδιος , συγκεκριμένη γυναικα, στέλεχος της Τ.Α Π. πήγε σε εκλογικό κέντρο για να ψηφίσει, έχοντας μαζί της ψηφοφόρους αλλοδαπούς. Ακόμα , πρώην υπουργός εθεάθη στο Μπραχάμι για την εκλογική διαδικασία έχοντας μαζι του συνταξιούχους.
Στον Πειραιά, αδερφός πρώην βουλευτή, της Β´ Πειραιά, έβγαζε ή έβαζε όποιους ήθελε για να ψηφίσουν σήμερα χωρίς κανείς να του πει το παραμικρό γιατι το κάνει.

Χθες βράδυ στην ΕΚΑΠ έγιναν σημεία και τέρατα, καθώς οπως καταγγέλλει η πλευρά Βενιζέλου , η νεολαία πήγε να πιστοποιήσει στελέχη τα οποία είναι ανύπαρκτα. Αποτέλεσμα ήταν να οξυνθεί η ατμόσφαιρα. Ήταν λάθος που γίνεται το συνέδριο της νεολαίας παράλληλα με το συνέδριο του κόμματος, παραδέχεται μέλος της ΕΚΑΠ, στέλεχος και συνεργατης του Ευάγγελου Βενιζέλου: Δεν έπρεπε τελικά να διεξαχθεί, γιατί κάθε άλλο παρά νόμιμα ασκούν δικαίωμα ψήφου σήμερα πολλοί από αυτούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.