Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Χωρίς χρήματα γίνεται, χωρίς Αγάπη δεν γίνεται!


Χωρις χρηματα
Στην παλιά τάξη, αυτοί στους οποίους δουλεύεις, σε πληρώνουν και σου δείχνουν τον δρόμο (εξόδου). Ενώ στην νέα τάξη δεν σου πληρώνουν τίποτε, αλλά σε αφήνουν σαν μέλος της οικογένειάς τους και στα δίνουν όλα στην διάθεσή σου… Κάποιος αναρωτιέται:
χωρίς χρήματα γίνεται;”.
Ωραία, γι’ αυτό τον σπόρο που φυτεύεις, πόσα χρήματα έχεις δώσει; Η σκέψη για τα χρήματα είναι ύπνωση. ‘Εχουμε δώσει πολύ πιο μεγάλη σπουδαιότητα στα χρήματα και λέμε ότι χωρίς χρήματα δεν γίνεται.

Χωρίς χρήματα γίνεται, χωρίς Αγάπη δεν γίνεται!

Εκείνος που σ’ αγαπάει, θα σου τα δώσει όλα.

‘Οταν δουλεύουμε από Αγάπη, χωρίς να περιμένουμε τίποτε, και όταν η Θεία Πρόνοια μας δίνει, αυτή είναι η Θεία τάξη. Ενώ, όταν εξασφαλιζόμαστε μέσω μισθών κλπ, αυτό είναι η ανθρώπινη τάξη.
‘Οταν δουλεύεις χωρίς χρήματα, αλλά θέλεις αποδοχή ή να σε αγαπούν, ή να σε σέβονται, τότε πάλι δεν είσαι εντελώς ανιδιοτελής. Και ουσιαστικά ο άνθρωπος δεν πρέπει να περιμένει τίποτε. Και η βροχή έρχεται δωρεάν σε όλους. Με τα χρήματα εξαγοράζεται; Ο ήλιος δίνει δωρεάν. Να είσαι σαν αυτόν… Κάποιος μπορεί να πει το εξής: “‘Ομως, εάν εγώ δουλεύω χωρίς χρήματα, εάν δουλεύω από Αγάπη προς τους άλλους, από Αγάπη προς τον Θεό, τότε τι θα γίνει μ’ εμένα; Πώς θα ζω;”. Να η απάντηση σ’ αυτό το θέμα: ‘Οταν κάποιος δουλεύει χωρίς χρήματα από Αγάπη, οι άνθρωποι θα του δίνουν από Αγάπη. Εάν κάποιος ζει σύμφωνα με τον Θεό, ο Θεός θα φροντίζει γι’ αυτόν. Με αυτό τον τρόπο η κοινωνία θα τοποθετηθεί σε εντελώς νέες βάσεις, μία μεγάλη ιδέα θα εφαρμοστεί στην ζωή.

Από το ημερολόγιο του γραμματέα του Πέταρ Ντένωφ, Μπογιάν Μπόεβ


Σχετικά άρθρα:
Ζωή χωρίς χρήματα ή το μέλλον της κοινωνίας μας;

Πώς να γίνετε πλούσιοι χωρίς χρήματα (the greek way)

Όραμα μιας κοινωνίας χωρίς χρήματα, του δεν πληρώνω αλλά και προσφέρω.

Οικονομία Βάσει Πόρων

FREECONOMY, μια εναλλακτική οικονομία

Οικονομία χωρίς Χρήμα

Το πείραμα του Wörgl: Μια πρωτότυπη οικονομική ιδέα ή μια ιστορία σαν παραμύθι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.