Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΖΗΤΗΣΕ ΟΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ



Έτοιμο για εκλογές δήλωσε ότι είναι το κόμμα του ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης κατά την σημερινή ομιλία του στην συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, υποστηρίζοντας παράλληλα και μία σύσταση κυβέρνησης εθνικής ενότητας. "Ο χρόνος... 
μέχρι την εκλογική αναμέτρηση δεν θα είναι πολύς και πρέπει να είμαστε έτοιμοι, να έχουμε έτοιμο το πρόγραμμά μας. Για τον λόγο αυτό επιστρατεύεστε όλοι. Έχουμε 90 μέρες καιρό μέχρι να ετοιμάσουμε και να παρουσιάσουμε το πλήρες πρόγραμμά μας", υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, εκτιμώντας ότι οι εκλογές μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή γιατί το πολιτικό σύστημα στην χώρα έχει σαπίσει.

Ο Γ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι "η κυβέρνηση δείχνει να μην ελέγχει τίποτε πια και από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση έχει έναν αρχηγό χωρίς κόμμα", προσθέτοντας ότι στις επόμενες εκλογές εκτιμά ότι το ποσοστό του κόμματός του θα είναι μεγαλύτερο από αυτό των εκλογών του 2007 και του 2000 και το προσδιόρισε γύρω στο 12-13%.

"Η Ελλάδα καταδικάστηκε από τις αδύναμες της ηγεσίες", δήλωσε κατά την ομιλία του ενώ χαρακτήρισε "κλέφτες" τους πολιτικούς που "έβαλαν στην τσέπη χρήματα του δημοσίου αλλά και όσους τους καλύπτουν και τους αφήνουν ατιμώρητους. Όσοι συνέδραμαν στα σκάνδαλα δια της ανοχής και της ατιμωρησίας. Όσοι συνέδραμαν στο να καλυφθεί το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία, το σκάνδαλο της SIEMENS".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.