Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Με σκοπό την υπογραφή της Τρίμερους Συμφωνίας Συνεργασίας στον τομέα των όρων και συνθηκών εργασίας και της προστασίας των εργασιακών δικαιωμάτων, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιώργος Κουτρουμάνης και ο Ειδικός Γραμματέας Επιθεώρησης Εργασίας, Μιχάλης Χάλαρης, συνοδευόμενοι από κοινωνικούς εταίρους μετέβησαν στη Βουλγαρία...
 Η υπογραφή της Συμφωνίας Συνεργασίας στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εποικοδομητικών επαφών που υπήρξαν μεταξύ του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Πολιτικής της Βουλγαρίας, Totyu Mladenov, της Γενικής Διευθύντριας Γενικής Επιθεώρησης της Βουλγαρίας, Rumiana Mikailova, του Υπουργού Εργασίας, Οικογένειας και Κοινωνικής Προστασίας της Ρουμανίας, Ioan Botis, της Επικεφαλής της Επιθεώρησης της Ρουμανίας, Gabriela Radu, και του Ειδικού Γραμματέα Επιθεώρησης Εργασίας, Μιχάλη Χάλαρη.
 Στη συνέχεια, θα δοθεί συνέντευξη από τους εκπροσώπους των τριών χωρών για τα θέματα που συμπεριλαμβάνονται στο Μνημόνιο. Επίσης, κατά τη διάρκεια της διήμερης επίσημης επίσκεψης στη Βουλγαρία διεξάγεται και το ¨Διεθνές Συνέδριο για την Αντιμετώπιση της Αδήλωτης Εργασίας¨. Στο συνέδριο συμμετέχουν η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, αποτελούμενη από τον Αναπληρωτή Υπουργό, Γιώργο Κουτρουμάνη, και τον Ειδικό Γραμματέα Επιθεώρησης Εργασίας, Μιχάλη Χάλαρη, οι Υπουργοί Εργασίας της Βουλγαρίας και Ρουμανίας, καθώς και εκπρόσωποι της Διεθνούς Οργάνωσης Εργασίας (ILO), του EYROFOUND και της Κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.