Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Βουλγαράκης: "Η κ. Πιπιλή είναι αντικείμενο ψυχιάτρου"...

Σκληρή απάντηση στη βουλευτή της ΝΔ Φ. Πιπιλή για τον χαρακτηρισμό του σαν «πολιτικό ζόμπι» έδωσε ο πρώην υπουργός Γ. Βουλγαράκης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αθήνα 9,84» σήμερα. «Για την κ. Πιπιλή, δεν θέλω να κάνω κανένα πολιτικό σχόλιο. Άλλωστε, η κ. Πιπιλή είναι αντικείμενο ψυχιάτρου. Δεν είναι αντικείμενο πολιτικού σχολιασμού. Φυσιολογικώς, δεν ασχολούμαι με την κ. Πιπιλή»

Ο κ. Βουλγαράκης απάντησε και πάλι στον χαρακτηρισμό «αστειότητες» από τον κ. Στυλιανίδη, σχετικά με την πρότασή του να καταθέσει ο Α. Σαμαράς στην προκαταρκτική επιτροπή για την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου. « Ο κ Στυλιανίδης, όμως, είναι μέλος της επιτροπής... Ως εκ τούτου, είπα ότι είναι νόμιμα και πολιτικά απαράδεκτο να προβαίνει σε δημόσιες δηλώσεις και χαρακτηρισμούς, αμφισβητώντας έτσι ευθέως το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα ενός ανθρώπου, που κατηγορείται άδικα, να υπερασπιστεί τον εαυτό του με όποιο τρόπο θεωρεί πρόσφορο»» ισχυρίσθηκε.

Αλλά και σχετικά με την πρόταση του για κλήτευση Σαμαρά ανέφερε ότι δεν παίζει κανένα εσωκομματικό παιχνίδι, αλλά περίμενε να πουν όλοι οι υπουργοί Πολιτισμού, ότι και αυτοί δεν έκαναν τίποτα όπως και εκείνος για να ακυρώσουν συμβόλαια ανταλλαγών ακινήτων με την Μονή Βατοπεδίου.

Ο πρώην υπουργός επέμεινε επίσης ότι ο Κ. Καραμανλής μπορεί να παίξει ρόλο στο μέλλον στις εξελίξεις εάν συνεχίσουν να υπάρχουν προβλήματα στην κεντροδεξιά. «Ξέρετε, η φύση απεχθάνεται τα κενά και η πολιτική απεχθάνεται τα κενά. Κάποια στιγμή αυτά τα κενά θα σπεύσουν να καλυφθούν. Τότε, λοιπόν, θα αναζητηθούν προσωπικότητες, οι οποίες μπορούν να δράσουν ενοποιητικά. Ο κ. Καραμανλής έχει δείξει στο παρελθόν ότι μπορεί να πάρει, τουλάχιστον πήρε μια παράταξη κατακερματισμένη, την οποία και οδήγησε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο, σε κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα».

Για τον κ. Σαμαρά επίσης δήλωσε ότι «όλα αυτά τα οποία κάνει τώρα ο κ. Σαμαράς, θα κριθούν κάποια στιγμή. Και όταν λέω αντικειμενικά, εννοώ θα κριθούν στις εκλογές». Σε σχέση και πάλι με τον Κ. Καραμανλή, άφησε επίσης αιχμές για «αφαιρετική» τακτική του σημερινού προέδρου της ΝΔ(«διότι “κόψε, κόψε, κόψε”, στο τέλος δεν μένει τίποτα» τόνισε) που εκ των πραγμάτων θα πρέπει να αντικατασταθεί από μια «προσθετική» στρατηγική.

Όσον αφορά την κριτική που ασκείται σήμερα στον Κ. Καραμανλή δήλωσε: «Αυτό δεν μου λέει τίποτα. Πριν από τρία χρόνια, όλες οι δημοσκοπήσεις που είχα δει στη Νέα Δημοκρατία, έλεγαν για τον κ. Σαμαρά “προς Θεού, μην τον πάρετε πίσω”. Όλες οι δημοσκοπήσεις. Δεν υπήρχε ούτε μια, που να έλεγε “πάρτε τον πίσω”. Και ο κ. Σαμαράς έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Το παραδοσιακό ρητό του Ηρακλείτου “τα πάντα ρει”, έχω την αίσθηση ότι ταιριάζει περισσότερο από όλα τα άλλα επίπεδα στην πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.