Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Κάτω από 1.200 ευρώ στο λογαριασμό η κατάσχεση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ!

pic-0-big
Έχουν τσακίσει οι τράπεζες τους συνταξιούχους στους ανθρώπους με τη μεγάλη ανάγκη οι οποίοι δεν μπορούν να αντιδράσουν νομικά Γιατί δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν δικηγόρους!
Τα προδοτικά Media των Ελλήνων τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα
Οι αλήτες Οι τραπεζίτες ταλαιπωρούν τα γερόντια μας κάνοντάς τα να κλαίνε με μαύρο δάκρυ και να σκέφτονται την αυτοκτονία, κάνοντάς τα να παρακαλάνε για το δίκιο τους τους διευθυντές και τα ρεμάλια των τραπεζών… Για να μην τους κλέψουν!
Σπάστε τους τα κεφάλια, όποιος από εσας πάει στην τράπεζα ξανά και του πουν ότι έχουν κατασχεθεί από το λογαριασμό του χρήματα για οποιοδήποτε λόγο και ο λογαριασμός είναι κάτω από 1.200 ευρω τότε αυτός που του λέει ότι του κατάσχεσαν τα χρήματα συμμετέχει σε ένα έγκλημα, συμμετέχει σε μία παρανομία και το γνωρίζει ότι αυτό συμβαίνει άρα και ο ίδιος είναι υπεύθυνος!
Όποιος διευθυντής σας ξαναπεί ότι δεν σας δίνει τα χρήματα σας σε ακατάσχετο λογαριασμό κάτω από τα 1.200 πείτε τον κλέφτη και φτύστε τον στα μούτρα….. Γιατί αν σας πω να του σπάσετε το επί τόπου το κεφάλι για να βάλουν οι υπόλοιποι μυαλό θα με καλέσει ο εισαγγελέας για το ότι προσκαλώ σε βία!

Αν δεν πεσει η σφαλιάρα δεν βάζουν μυαλό Οι τραπεζίτες, η δικαιολογία ότι ο καθένας κάνει τη δουλειά του ότι ο καθένας δηλαδή είναι ιδιώτης αρα ηλίθιος είναι ψευδής και γέλια μιας και υπάρχει ολόκληρος ποινικός κώδικας για τους υπαλλήλους και του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέα για το πώς πρέπει να εκτελούν εντολές οι οποίες οδηγούν σε παρανομία!
Είναι συνυπεύθυνος και ο υπάλληλος και συμμετέχει στο έγκλημα!
Αν σας ξανά κλέψουν τσακίστε τους τα πόδια!
Δεν μπορούμε να αφήσουμε άλλο αυτή τη ρεμούλα να συνεχίζεται εις βάρος των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας με την ταμπέλα του νομοταγή πολίτη!
Σε ένα καθεστώς κατοχής οι νόμοι Ήδη έχουν καταπέσει και ο καθένας από μας πρέπει να τηρεί το Σύνταγμα του σε όλη του την ισχύ!
Μιλήστε στους πατεράδες σας τους παππούδες σας τις γιαγιάδες σας κάνετε τους να μάθουν τα δίκαια τους …. Πήγαινε μαζί τους στο γκισέ και τον επόμενο ρουφιάνο μαύρο κούκουλο ηροδότη υπάλληλο τον ροθτσαιλντ που Θα τολμήσει να σας πει οτι σας έκλεψε τιμωρήστε τον ανάλογα για να γλιτώσετε δεκάδες χιλιάδες ηλικιωμένους που αυτή τη στιγμή πεινάνε χωρίς λόγο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.