Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η τέχνη της οικειοθελούς σκλάβωσης της ανθρωπότητας…

Untitled-1
Δεν ξέρω αν ισχύει όντως αυτή η είδηση… αλλά είναι προφανές ότι οι τοκογλύφοι κατάφεραν την ανθρωπότητα να περνάει τις αλυσίδες στα πόδια της …οικειοθελώς.
 Ο άνθρωπος λατρεύει να συμπεριφέρεται χαζοχαρούμενα κι ανέμελα σε μία προσπάθεια να ξαναζήσει την ευτυχία που ένιωθε ως παιδί. Κι αυτή η τάση για αποβλάκωση, η μακαριότητα της άγνοιας, είναι απαραίτητη και χρυσή ευκαιρία για το Σύστημα ώστε να σκλαβώσει τους ανθρώπους χωρίς την παραμικρή αντίδραση.
Η βλακεία και η άγνοια κέρδισαν τη λογική και μάλιστα με διαφορά.
Μαθαίνουμε από το «CAPITAL» ότι «οι πληρωμές με πιστωτική κάρτα ξεπέρασαν για πρώτη φορά τα μετρητά» και ότι «συγκεκριμένα, το 2016 οι καταναλωτές ανά τον κόσμο αναμένεται να πραγματοποιήσουν συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες ύψους 23,2 τρις. δολαρίων έναντι συναλλαγών με μετρητά ποσού 22,6 τρις. δολαρίων.
Αν και αυτό είναι ένα ορόσημο για τις κάρτες και τις ηλεκτρονικές συναλλαγές, η αλλαγή έγινε σταδιακά τα τελευταία 20 χρόνια με «δραματική προτίμηση των καρτών και των ηλεκτρικών συναλλαγών», σχολίασε ο Kendrick Sands, επικεφαλής οικονομικός αναλυτής της Euromonitor. Όπως εξήγησε ο ίδιος, η τεχνολογία έχει διευκολύνει πολύ την πρόσβαση των ανθρώπων στις χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες, συν του ότι πολλές κυβερνήσεις έχουν δώσει κίνητρα στους πολίτες τους για να προτιμήσουν τις συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες έναντι των μετρητών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.