Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

«Bρωμερά σκουλήκια» που το «παίζουν Χριστιανοί», δήμαρχος και κάποιοι κάτοικοι του Ωραιόκαστρου

Τσακίζει κόκαλα η ανακοίνωση  του τμήματος τζούντο του Ηρακλή που απευθύνεται στον δήμαρχο του Ωραιόκαστρου και σε όσους γονείς εκδήλωσαν την άρνηση τους να παιδιά τους να έχουν συμμαθητές προσφυγόπουλα.

Αφού τους κάνει μαθήματα ιστορίας, τους χαρακτηρίζει «βρωμερά σκουλήκια» που το «παίζουν Χριστιανοί» και σαν «απόγονοι προσφύγων» τους στέλνουν να πάνε «στο διάολο».

Οι ίδιοι εκδηλώνουν την διάθεση τους να διδάξουν στα προσφυγόπουλα το άθλημα με το οποίο ασχολούνται «τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια»

Ολόκληρη η ανακοίνωση


«ΓΚΟΒΟΤΣΗΣ ΟΠΩΣ ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ

«Καλύτερα να μείνουν εδώ να τους σφάξη ο Κεμάλ, γιατί αν πάνε στην Αθήνα θα ανατρέψουν τα πάντα»,Αριστείδης Στεργιάδης (ύπατος αρμοστής Σμύρνης), καλοκαίρι 1922

«Απαίσιοι πραγματικώς είναι οι εδώ Ελληνες, εκτός ελαχίστων.

Επικρατεί Βενιζελισμός ογκώδης. Θα ήξιζε πράγματι να παραδώσωμεν την Σμύρνην εις τον Κεμάλ διά να τους πετσοκόψη όλους αυτούς τους αχρείους», ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ

Θεσσαλονίκη 14-9-2016

Πέρασαν 94 χρόνια και οι απόγονοι των γουρουνιών ακόμα βρωμάνε Είσαι εσύ Ελληνας γιατρός που έδωσες και τον όρκο του Ιπποκράτη ένα γουρούνι είσαι σαν τον Στεργιάδη.

Ακούστε βρωμερά σκουλήκια εκεί στο Ωραιόκαστρο που έχετε παιδιά και το παίζετε Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Δύο πράγματα δεν διαλέγει ένα παιδί όταν αρχίζει το ταξίδι της Ζωής του να γεννηθεί με αναπηρία ή να ξεριζωθεί από την γειτονιά του να γίνει πρόσφυγας.

Εμείς που είμαστε απόγονοι προσφύγων, σας στέλνουμε να πάτε στον Διάολο. Ως τμήμα τζούντο του Ιστορικού συλλόγου δεχόμαστε να διδάξουμε στα προσφυγόπουλα το Άθλημα μας στο ντότζο μας, τιμώντας έτσι την Μνήμη των προγόνων μας την Μνήμη του Παύλου Φύσσα, που τον δολοφόνησαν τα κόπρανα του Χίτλερ πριν 3 χρόνια».

Να προσθέσουμε ότι οι αντιδράσεις που πήραν την μορφή χιονοστιβάδας για την απόφαση του συγκεκριμένου συλλόγου να μην δεχθεί προσφυγόπουλα στο σχολείο του ανάγκασαν σε παραίτηση -με μια απολογητική επιστολή- τον Αθανάσιο Τσολακίδη πρόεδρο της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Δήμου Ωραιοκάστρου, ενώ τον αποτροπιασμό τους εκδήλωσαν γ' αυτή την απαράδεκτη ενέργεια του αναφερόμενου συλλόγου γονέων, εκπαιδευτικές συλλογικότητες και όχι μόνο.

 «Ανεπιθύμητοι οι γονείς» του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου στον πολυχώρο «WE»




 Η ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών για τα παιδιά των προσφύγων.


Μοιράσου το :

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.