Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

''EYHΜΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ''...

«Ο κ. Στουρνάρας συνεχώς επαναλαμβάνει ότι οι αριθμοί ευημερούν και σύντομα θα δούμε καλύτερες μέρες.  Για κακή του τύχη, όμως, “ευημερούν” μόνο...
οι αριθμοί που νοιάζουν την κυβέρνηση και την τρόικα» δήλωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, υπεύθυνος της Επιτροπής Ελέγχου Κρατικού Έργου (ΕΕΚΕ) Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα στοιχεία της Eurostat για τη φτώχεια στην Ελλάδα.
Ο κ. Τσακαλώτος χαρακτήρισε τα στοιχεία αποκαλυπτικά για το μέγεθος της κοινωνικής καταστροφής και της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει ο ελληνικός λαός.
«Τα παραπάνω στοιχεία αφορούν το 2011. Μπορεί εύκολα κανείς να κατανοήσει τι έχει συμβεί το 2012 και φέτος, με τη σωρεία μέτρων που έχουν επιβληθεί» υπογράμμισε.
Σύμφωνα με τον κ. Τσακαλώτο, ο κ. Στουρνάρας αδιαφορεί για τα στοιχεία που αφορούν την ποιότητα ζωής του ελληνικού λαού.
«Η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.  Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ως άμεση προτεραιότητα την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, έχει ήδη δεσμευτεί για τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την ανακούφιση των πληττόμενων κοινωνικών στρωμάτων» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.