Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Παγκαλίαση

Aν και ο Πάγκαλος εκλεγόταν βουλευτής από το 1981 και κατείχε για πολλά χρόνια κυβερνητικές θέσεις, χρόνια κατά τα οποία κατείχαν θέσεις και κομματικά αξιώματα και οι Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης, Τσουκάτος, Νικητιάδης, Κρεμαστινός και Σκανδαλίδης (για να αναφέρω λίγους μόνο), συνεχίζει και σήμερα να πιστεύει ότι ο βουλευτής δεν ασκεί επάγγελμα, αλλά λειτούργημα.

Αυτός που συμμετείχε στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου, του Σημίτη, του ΓΑΠα και του Παπαδήμιου, που ό,τι γινόταν συνέβαινε μπροστά του ή δίπλα του, ισχυρίζεται ότι...
από το "ήθος" και την πρακτική των παραπάνω συναδέλφων του, δεν κατάλαβε τίποτα. Και ότι εμείς το πιστεύουμε αυτό. Γι' αυτό θεωρεί ότι ο βουλευτής επιτελεί λειτούργημα, προσφέρει στο λαό. Και αυτά τα λέει στο ΒΗΜΑ FM που του δίνει το βήμα.

Το "λειτούργημα" αυτών των ανθρώπων δημιούργησε τις περιουσίες και τις "αυλές" τους. Και οι περιουσίες και οι "αυλές" δημιούργησαν τη νοοτροπία που μας οδήγησε εδώ. Νοοτροπία με τα οποία "μπόλιασαν" τους οπαδούς τους και όχι μόνον αυτούς. Το να αρνείσαι να δεχτείς αυτά ακόμα και σήμερα, είναι δείγμα της απόλυτης αλητείας, της παγκαλίασης.

Από swell

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.