Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΤΑ ΑΠΟΝΕΡΑ ΜΙΑΣ "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ" Όταν η ΕΥΠ παρακολουθεί ένα κόμμα παράνομα...


Όπως αποκάλυψε πριν λίγο το defencenet.gr αφαιρέθηκε η παρακολούθηση του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή από τον προϊστάμενο της Γ ' Διεύθυνσης Αντικατασκοπίας που είχε και την γενική ευθύνη της!
 
Ναι, δεν διαβάσατε λάθος: Είχε ανατεθεί στη Γ'Διεύθυνση Αντικατασκοπίας η παρακολούθηση ενός ελληνικού νόμιμου κόμματος!
 
 Ο παραιτηθείς αξιωματούχος προερχόταν από την ΕΛ.ΑΣ και είχε υπηρετήσει σε υπηρεσίες δίωξης ναρκωτικών και στα αρμόδια τμήματα για οικονομικά εγκλήματα και την αρχαιοκαπηλία με πολύ σημαντικές επιτυχίες στον αγώνα κατά των εμπόρων ναρκωτικών.
 
Το 2005 είχε υπηρετήσει πάλι, από «χαμηλότερη θέση» στην Γ' Διεύθυνση Αντικατασκοπίας της ΕΥΠ όταν προϊστάμενος εκεί ήταν ο κ. Ιωάννης Δικόπουλος που προσφάτως παραιτήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ.
 
Το πρωί της Παρασκευής έδωσε κανονικά παρόν στην σύσκεψη των στελεχών της ΕΥΠ και λίγη ώρα αργότερα του ανακοίνωσαν ότι τον διώχνουν. Ο λόγος; Ζητούσε νομική κάλυψη για να παρακολουθήσει ένα πολιτικό κόμμα!
 
Όσο για τα "συγκλονιστικά στοιχεία" που "δένουν" της ΧΑ και τα οποία "έπιασε ο κοριός της ΕΥΠ" η απάντηση είναι "ΜΗΔΕΝ". Δεν υπάρχει κανένα στοιχείο, πέρα από τα μυθιστορήματα που έχουν διαρρεύσει και αναπαράγονται στα ΜΜΕ.
 
Και για να τεθούν τα πράγματα στην ορθή τους βάση: Αν υπάρχουν στοιχεία που να συντείνουν στο ότι η ΧΑ ή όποιος άλλος πολιτικός φορέας στην Ελλάδα έχει εγκληματική/κακουργηματική ή εν πάση περιπτώσει παράνομη δραστηριότητα, σαφώς και πρέπει να τεθεί υπό παρακολούθηση και το ίδιο ισχύει για το σύνολο των όσων κινούνται στην ελληνική επικράτεια, φυσικών ή νομικών προσώπων.
 
Αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την έγκριση εισαγγελέα. Έχει δοθεί τέτοια έγκριση; Απ'όσο ξέρουμε, όχι! Αν υπάρχει, πρέπει να την δημοσιοποιήσουν άμεσα. Αλλά ΔΕΝ υπάρχει, ή τουλάχιστον δεν υπήρχε μέχρι πριν λίγη ώρα.
Όλα τα άλλα οδηγούν στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Δηλαδή κατάλυση της δημοκρατίας από αυτούς που υποτίθεται ότι την προστατεύουν.
Όσο για το ότι η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας τάξηγς αναθέτει στην Γ'Διεύθυνση Αντικατασκοπίας, να παρακολουθεί κόμμα του Κοινοβουλίου να υποθέσουμε ότι έχουν τελειώσει οι Τούρκοι και οι λοιποί πράκτορες στην χώρα και το μόνο που μένει είναι οι "εγκληματίες χρυσαυγίτες"...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.