Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Της Αμύνης τα παιδιά


Ηκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου συνεχίζει το success story, χωρίς τον Φώτη Κουβέλη, και εξετάζει τώρα τη συγχώνευση των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας. Η συγχώνευση συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της συνάντησης του Γιάννη Στουρνάρα και της υπολοχαγού Εθνικής Άμυνας Φώφης Γεννηματά.

Η κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει το πετυχημένο μοντέλο που ακολουθήθηκε με το λουκέτο στην ΕΡΤ, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος οι εργαζόμενοι στις αμυντικές βιομηχανίες να ακολουθήσουν το παράδειγμα....
των απολυμένων της ΕΡΤ και να ταμπουρωθούν στα εργοστάσια, περιμένοντας τα ΜΑΤ με πυροβόλα, πυραύλους και μπαζούκας.

Πηγές της κυβέρνησης αποκάλυψαν πως Σαμαράς και Βενιζέλος φοβήθηκαν μήπως οι εργαζόμενοι στις αμυντικές βιομηχανίες μεταφέρουν τίποτα πυροβολαρχίες στην ΕΡΤ και αμυνθούν μαζί με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς, γιατί μετά θα έπρεπε να τους βομβαρδίσουν με F-16.

Φυσικά, ο σκοπός της συγχώνευσης των αμυντικών βιομηχανιών της χώρας είναι οι απολύσεις εργαζομένων και το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας αλλά μπορεί η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου να μην προλάβει να συνεχίσει το success story γιατί ένα πουλάκι μου είπε ότι θα πέσει.

Μπααααααααααμμμμμ!!!

Εγραψε o Pitsirikos, μοντάζ Γρέκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.