Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πολιτικό μνημόσυνο για τα οκτώ χρόνια από το θάνατο του Χαρίλαου Φλωράκη...


Οκτώ χρόνια συμπληρώθηκαν στις 22 Μαΐου από το θάνατο του επίτιμου προέδρου του ΚΚΕ Χαρίλαου Φλωράκη.

Τιμώντας τη μνήμη του, η Επιτροπή Θεσσαλίας του ΚΚΕ οργάνωσε το...


μεσημέρι της Κυριακής πολιτικό μνημόσυνο στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Παλιοζογλώπι Καρδίτσας, στην τοποθεσία Αϊ Λιάς, όπου βρίσκεται ο τάφος του.

Στην εκδήλωση παρέστη και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας ο οποίος προσερχόμενος στην εκδήλωση έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Προχωράμε μπροστά, έχουμε εμπιστοσύνη στη δύναμη των ιδεών μας, της οργάνωσής μας, στη δύναμη των αποφάσεων του 19ου συνεδρίου. Έχουμε μεγάλη παρακαταθήκη τους αγώνες ηρωικών γενιών που πέρασαν, της γενιάς του Χαρίλαου Φλωράκη, της ηρωικής αντίστασης του Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδος, των μετέπειτα αγώνων του λαού μας. Στηριζόμαστε στη δύναμη, στη ζωντάνια, στην ορμή και στην αποφασιστικότητα της νέας γενιάς».

Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε το μέλος της ΚΕ Ρίζος Μαρούδας, ο οποίος τόνισε ότι ολόκληρη η ζωή του Χαρίλαου Φλωράκη ταυτίζεται με την πορεία του ΚΚΕ, το οποίο υπηρέτησε επί 76 ολόκληρα χρόνια.

Στη συνέχεια ανθοδέσμη στον τάφο του Χαρίλαου Φλωράκη κατέθεσαν ο ο κ. Κουτσούμπας και ο γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ Θοδωρής Χιώνης.

Πριν αποχωρήσει από το χώρο της εκδήλωσης, ο Δημήτρης Κουτσούμπας επισκέφθηκε και το ιστορικό μουσείο «Χαρίλαου Φλωράκη», το οποίο αναδεικνύει με σεβασμό την ιστορική προσωπικότητα του...

tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.