Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Αχ Κούλη μου. Πότε θα καταλάβεις το αυτονόητο;

Γράφει ο mitsos175.

 Amber alert
Εξαφάνιση Νεοδημοκράτη ψηφοφόρου.
Την τελευταία φορά που τον είδαν κρατούσε γαλανόλευκες σημαίες, ενώ φώναζε συνθήματα εναντίον της Αριστεράς.
Αν γνωρίζετε κάτι, τηλεφωνήστε στην πλησιέστερη τοπική της ΝΔ ή στο Χαμόγελο του Αλέξη Τσίπρα.

Που είναι ο κόσμος; Πάντως Σύνταγμα δεν υπήρχε σχεδόν κανείς. Μη σας πω πως ήταν περισσότεροι, όταν δεν γίνονταν συγκέντρωση για τη συμφωνία. Μπορεί να έβλεπαν αγώνα, να πήγαν για μπάνιο, στο πάρτι του Κούλη όμως δεν πήγαν παρά ελάχιστοι. Μερικές δεκάδες είπαν τα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης κι αν κάποιος διαφωνεί, να δείξει εικόνα.

Ολοφάνερα ο Κούλης δεν ξέρει ούτε αριθμητική. Που είναι τα χιλιάδες γαλάζια στελέχη που θα έριχναν τον Τσίπρα; Ο Τσίπρας όχι μόνο δεν πέφτει με κάτι τέτοια, αντίθετα γαντζώνεται περισσότερο στην καρέκλα. Λίγο ακόμα και ο Μητσοτάκης θα τον περάσει στον κατήφορο.
Κούλη μου, εκτίθεσαι. Αν δεν ήξερα, πως είσαι παντελώς ανίκανος, θα έλεγα πως είσαι κρυφός Συριζαίος. Τέτοια αβάντα στον Αλέξη ούτε η Ακριβοπούλου δεν την κάνει.

1) Συσπείρωσες την κυβέρνηση με μια πρόταση μομφής από τα Lidl και το μόνο που κατάφερες ήταν να πάρεις ένα καμένο βουλευτή. Την ίδια ώρα όμως ο Τσίπρας σας “γλέντησε” με το να βγάλει στη φόρα τα όσα διαπραγματευόσασταν τόσο καιρό. Άσε που το ΠΑΣΟΚ διαλύθηκε μ' αυτό που έκανες. Πάει το δεκανίκι σου δηλαδή.

2) Πες την αλήθεια. Ξεπλήρωσες τη χάρη που χρωστούσες στον Αλέξη. Αυτός έκανε το Σαμαρά να παραιτηθεί και συ τώρα τον στήρισες με χίλια με το ανύπαρκτο συλλαλητήριο. Αυτό που έλεγαν πως θα συγκεντρώνονταν από όλη τη δεξιά μπροστά στη Βουλή. Ότι θα έφερναν και πούλμαν από την επαρχεία. Κούλη μου, δεν πάτησε κανείς. Τι έγινε; έχασαν το δρόμο; Σταμάτησαν να δουν Μουντιάλ. Κι εσύ πάλι έμεινες με την όρεξη.

Πάντως εγώ να σε ευχαριστήσω ακόμα μια φορά. Γελοιοποίησες τους εθνικιστές, όσο δεν παίρνει. Οι συγκεντρώσεις σου ήταν ανάλογες σε πλήθος και παλμό μ' αυτές του ΣΥΡΙΖΑ. Οι οποίες είναι καλύτερες από τα F-35. Πραγματικά αόρατες. Και δεν πιάνει το κόλπο με τα ΜΑΤ. Δεν έδιωξε κανέναν η αστυνομία. Δεν υπήρχε πριν τα μικροεπεισόδια σχεδόν κανείς.

Μετά από αυτό άντε να πιστέψεις γκάλοπ. Το ΠΑΜΕ κατεβάζει δεκαπλάσιους σε χωριό, όχι στην Πρωτεύουσα, χωρίς να φέρει ούτε έναν από άλλη πόλη. Να υποθέσω, κρίνοντας από το πόσους δεν κατεβάζει η ΝΔ, πως θα μείνει εκτός Βουλής; Αφού δεν πάτησε ψυχή!

Μωρέ καλά είπα εγώ, πως, αν δεν φέρουν παπά να του διαβάσει, δεν μπορούν να κάνουν συγκέντρωση. Ούτε καν για να παίξουν χαρτιά δε βρίσκουν πλέον. Κι ο ΣΥΡΙΖΑ πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Κατάφερε ο Μητσοτάκης να τους δουλεύουν μέχρι κι οι ρεφορμιστές! Αυτό είναι κατάντια.

Αχ Κούλη μου. Πότε θα καταλάβεις το αυτονόητο; Πως ο κόσμος έχει μεγάλο άχτι το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τη ΝΔ τη θεωρεί τρις χειρότερη. Πιο διεφθαρμένη, πιο υποκρίτρια, πιο επικίνδυνη. Οι Έλληνες ξέρουμε πως μας χρεοκόπησε η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ, πως μας λεηλατεί μαζί με το ΣΥΡΙΖΑ, πως μαζί με τη Χρυσή Αυγή πουλάει εθνικισμό τον όποιο όμως πληρώσαμε πανάκριβα.

Το πλέον θετικό είναι το μήνυμα που στέλνουν οι πολλοί. Μήνυμα Ειρήνης, Αλληλοσεβασμού και επιθυμίας μιας άλλης πολιτικής. Μιας πολιτικής που θα φροντίζει για την πραγματική πρόοδο, για την ευημερία των πολλών μακριά από μεγάλα λόγια, μεγαλοϊδεατισμούς και μεγάλες νίλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.