Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το στερητικό σύνδρομο εξουσίας τους έκανε να πάρουν τα βουνά

Γράφει ο mitsos175.

Δόξα να χει η κωμωδία, η Νέα Δημοπρασία θα συνεχίσει τις αόρατες συγκεντρώσεις. Ο Κούλης είχε τη φαεινή ιδέα να πάρει τα εναπομείναντα γαλάζια γίδια μαζί με τα ερπετά της χρυσής ορδής και να τα βγάλει βόλτα στο βουνό. Πραγματικά καλή ευκαιρία να βοσκήσουν και κάτι άλλο εκτός από κουτόχορτο.

Μάλλον όμως χάθηκαν στο δάσος, γιατί η ΝΔ επιμένει πως υπήρχαν πολύ περισσότεροι από αυτούς που είδαμε στις φωτογραφίες και τα video. “Στείλαμε τόσα λεωφορεία”. Ότι δηλαδή δεν πήγανε στο Σύνταγμα που ήταν δίπλα, αλλά πήγανε στα σύνορα; Ότι πείτε, εμείς πάντως ξεκαρδιστήκαμε πάλι στα γέλια.

Μήπως με τα λεωφορεία πήγαν εκεί οι άντρες των ΜΑΤ; Κινητοποίησε δηλαδή η Χρυσή Αυγή τους δικούς της, αλλά μετά τους είπαν να κάνουν μια υπερωρία στη δουλειά και φόρεσαν τις στολές; Αν πάντως είχε περισσότερους από 300, που είπαν τα ΜΜΕ, να καλέσουν συνεργεία διάσωσης! Αυτή τη στιγμή υπάρχουν χαμένοι στα δάση! Αν δεν σταμάτησαν να μαζέψουν χαμομήλι, τσάι του βουνού και χόρτα, τότε υπάρχει πρόβλημα. Όχι τίποτε άλλο θα μπούνε κατά λάθος σ' άλλο κράτος και θα τρέχει πάλι ο Πάνος. Αν όμως γίνει κάτι τέτοιο, ας τους κρατήσουνε οι γείτονες, θα μας κάνουν χάρη.

Είναι καλό που γίνονται τέτοια happening, έχουμε ανάγκη μια εναλλακτική διασκέδαση, εκτός του Μουντιάλ. Όπου διάφορα τρολ, ορκ, χαχόλοι και ούγκανα, τρώνε ξύλο από ομοϊδεάτες μπάτσους, ενώ το δακρυγόνο αναμειγνύεται με τον καθαρό αέρα και τα αρώματα της φύσης.
Πάντως νομίζω πως οι μετρημένοι στα δάκτυλα, που πήγαν εκεί, έκαναν επίτηδες φασαρίες για να δικαιολογήσουν ένα ακόμα φιάσκο.- Μας δείρανε τα ΜΑΤ γιαυτό σκορπιστήκαμε.

Εγώ πάλι λέω πως τα λεωφορεία ήταν άδεια. Οι δεξιοί, που φυσάνε το χρήμα, πήρε ο καθένας από ένα λεωφορείο και αριβάρισε. Να βιώσουν άνεση στο ταξίδι και να μας μπουν στο μάτι, που είπαμε ότι δεν γεμίζουν ούτε ταξί. Να το διορθώσουμε λοιπόν, δεν γεμίζουν ούτε μισό ταξί.

Το στερητικό σύνδρομο εξουσίας τους έκανε να πάρουν τα βουνά. Στα όρη, στα άγρια βουνά, εκεί που δεν υπάρχει άνθρωπος, θα μπορούν, επιτέλους, να αισθανθούν πλειοψηφία. Γιατί είναι μια ισχνή μειοψηφία φανατικών αγραμμάτων, ανιστόρητων και αγεωγράφητων σαν τους αρχηγούς τους.

Το ξαναλέω, δεξιά συγκέντρωση χωρίς τη χορηγία του κλήρου, δεν μπορεί πλέον να γίνει. Ακόμα κι αυτή όμως είναι πολύ μικρότερη, από κείνες του παρελθόντος. Οι καιροί έχουν αλλάξει. Ο κόσμος έχει πλέον ξυπνήσει από το θόρυβο του άδειου στομαχιού και δεν μπορεί κανένα εθνικιστικό παραμύθι να τον κοιμίσει ξανά. Γνωρίζουμε και ποιος μας χρεοκόπησε και ποιος μας ξεπούλησε. Ας σταματήσουν λοιπόν οι δεξιοί τα φούμαρα και τις φανταστικές ειδήσεις, για να δικαιολογήσουν τη δική τους ανεπάρκεια και ξεφτίλα. Ο Κούλης και η ΧΑ είναι τα καλύτερα στηρίγματα του οπορτουνιστή Τσίπρα, ο οποίος ακολουθεί την ίδια ακριβώς πολιτική.

Οι ΗΠΑ θέλησαν να βάλουν τη γειτονική χώρα στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Έδωσαν μια διαταγή κι οι Έλληνες τοποτηρητές ξένων συμφερόντων υπάκουσαν. Αν ήταν ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, θα πανηγύριζε αυτός για τη συμφωνία, η οποία (από σπόντα) στραπατσάρει τον εθνικισμό της FYROM.
Όχι όμως και τις δικές μας ανοησίες, αφού κάθε λαός έχει δικαίωμα να λέγεται όπως γουστάρει. Η συμφωνία έγινε για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της Αμερικής. Όπου Αμερική δεν εννοούμε, βέβαια τη Βραζιλία, την Κούβα, το Μεξικό ή οποιοδήποτε άλλο κράτος της ηπείρου, αλλά τις ΗΠΑ. Μόνο από τα συμφραζόμενα μπορείς να καταλάβεις ποιος είναι ποιος, καλό μου γαλάζιο μηρυκαστικό.

Όσο για το Μεγαλέξανδρο δεν έχουν όλοι την καλύτερη γνώμη. Κατέστρεψε την Ασία, με το στρατό του από πεινάλες Έλληνες, πλιατσικολογώντας, βιάζοντας, βασανίζοντας και σκοτώνοντας. Ξεστραβώσου ελληναρά και διάβασε λίγο ιστορία. Δεν εκπολίτισε, ρήμαξε. Τι ότι υπήρχαν και πολύ χειρότεροι στην πορεία της Ιστορίας (πχ ναζί) δεν δικαιολογεί το πλιάτσικο.
Βέβαια, όταν πρόκειται για φανατικούς ηλίθιους, σαν αυτούς που χειροκροτούν φονιάδες μικρών παιδιών, χάνουμε απλά το χρόνο μας. Οι νεοδημοκράτες μέχρι να πιάσουν την κουτάλα και να αρχίσουν το ξεκοκάλισμα του δημοσίου χρήματος θα κάνουν οτιδήποτε, ακόμα και τη μεγαλύτερη κουταμάρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.