Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Πρωτοβουλία Μαρκόπουλου Δεκατέσσερις επερωτήσεις στη Βουλή για Λάρκο!

Πάνω από δέκα τέσσερις επερωτήσεις προς το υπουργείο οικονομικών για την τύχη της Λάρκο έχει καταθέσει ο πρώην υπουργός και βουλευτής Ευβοίας της ΝΔ κος Κώστας Μαρκόπουλος. Δυστυχώς όμως για αυτόν αλλά και για όλους εμάς απάντηση δεν έχει πάρει ακόμη από τον υπουργό Οικονομικών κο Στουρνάρα. Ο βουλευτής Ευβοίας όμως δεν τα παράτησε και στράφηκε τώρα προς το συναρμόδιο υπουργείο Περιβάλλοντος. Κατέθεσε νέα επίκαιρη ερώτηση που θα συζητηθεί στη Βουλή και ζητάει από την ηγεσία του Υπουργείου Περιβάλλοντος να ξεκαθαρίσει την στάση στο ζήτημα ιδιωτικοποίηση της εταιρίας. Απαιτεί μεταξύ άλλων να ξεκαθαριστεί αν "το σπάσιμο σε καλή και κακή Λάρκο" είναι πρόταση της ελληνικής πλευράς ή της Τρόικας.

 Παράλληλα όμως, όπως χθες γράψαμε κατ' αποκλειστικότητα ο κος Μαρκόπουλος απέσυρε επερώτηση από την βουλή, και μόνο τυχαίο δεν ήταν αυτό, μιας και όπως τουλάχιστον οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν, έχει αναληφθεί από την πλευρά του πρωτοβουλία για την εξεύρεση θετικής λύσης σε ότι αφορά το μέλλον της εταιρίας και την βιωσιμότητά της αλλά και την εξασφάλιση των εργαζομένων σε αυτή.
Από την Δευτέρα μάλιστα αναμένεται αυτή του η πρωτοβουλία να αρχίσει να γίνεται εμφανής, γεγονός το οποίο ίσως οδηγήσει στην εκτόνωση της κατάστασης που επικρατεί στην εταιρία και εξασφαλιστεί η ιδιωτικοποίησή της με δεσμεύσεις και σε λειτουργία.

Κάτι το οποίο θα είναι πολύ θετικό, αν λάβουμε υπόψιν μας, το βεβαρυμένο ιστορικό της εταιρίας, τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και το κυριότερο τη συνέχιση της απασχόλησης για το προσωπικό της.



Aπο: messapianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.