Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

"Θαύμα" νέας σοδειάς, ανακάλυψη της ιστοσελίδας του Εαυαγγελάτου


Του Γ.Γ.

Αν έλεγες ότι την "είδηση" την τράκαρες σε κάποιους ιστότοπους απ' αυτούς που διαχειρίζονται ορισμένα θρησκόληπτα άτομα, τα οποία ανακαλύπτουν δυο-τρία "θαύματα" κάθε μέρα φυσικά θα την προσπερνούσες.
Οταν όμως την συναντάς στο "έγκυρο" ειδησεογραφικό σάιτ του Ευαγγελάτου δεν αποφεύγεις τον πειρασμό να χλευάσεις αυτόν τον "λειτουργό της ενημέρωσης¨.

Κι αυτό γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που επιδιώκει κατάγματα στην νοημοσύνη μας με τα "θαύματα" που εφευρίσκει. Στις τελευταίες καταστροφικές πυρκαγιές είχε ανακαλύψει σε ένα σπίτι που είχε γίνει παρανάλωμα του πυρός, στην Ραφήνα, μια "εικόνα της Παναγίας" να έχει μείνει άθικτη με τον συντάκτη της ανάρτησή του να έχει κατασυγκινηθεί στον βαθμό που να βάλει τα κλάματα, αντικρίζοντας το "θαύμα".

Τώρα πάλι μας παρουσιάζει νέα "θεϊκή παρέμβαση". "Στην εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη στην Λήμνο" μας γράφει "κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό γενεθλίου της Παναγίας στις 8 Σεπτεμβρίου, μια λαμπάδα τάματος έπεσε και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας".
Νάτο το θαύμα νέας σοδειάς!

Και πώς έμαθαν αυτό το "θαύμα" οι συντάκτες του newsit; Το διάβασαν από μια ανάρτηση που είχε κάνει στον προσωπικό της λογαριασμό χρήστρια του facebook.
Δηλαδή θαύμα καρατσεκαρισμένο, που θα έλεγε η αξέχαστη Μελίνα....

Αλήθεια, έχει πάτο η γελοιότητα του Ευαγγελάτου και των ομοίων του;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.