Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΝΔ: Η καλύτερη συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ

nd-i-kaluteri-sunistosa-tou-suriza
Τελικά αυτό το κόμμα δεν έχει σωτηρία. Πως αλλιώς να εξηγηθούν τα συνεχόμενα λάθη της ηγεσίας της ΝΔ; Από τη μία πατάει τη μπανανόφλουδα που της πέταξε ο Τσίπρας με την… φυλομετάβαση και από την άλλη σε μια προσπάθεια να δείξει ότι ανανεώνει το επικοινωνιακό της επιτελείο επιλέγει ό,τι πιο συστημικό και φθαρμένο υπάρχει.
Όπως γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο, η ΝΔ είχε μία ιστορική ευκαιρία να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την… φυλομετάβαση με ένα ξεκάθαρο «Όχι» και να μην πέσει στην παγίδα που της έστησε ο Τσίπρας. Δυστυχώς επέλεξε να θολώσει τα νερά και κατέβασε δική της πρόταση μέσω της οποίας αποδέχεται ο Βαγγέλης να γίνει Ανδρομέδα, από τα 18 κι όχι από τα 15.

Προφανώς δεν τους πληροφόρησαν οι επικοινωνιολόγοι στην Πειραιώς ότι οι δεξιοί, κι όχι μόνο, δεν έχουν ανέβει στα κάγκελα λόγω της ηλικίας του… κοψίματος των «εργαλείων». Άλλα επειδή διαφωνούν με την ουσία του νομοσχεδίου. Δεν γουστάρουν ο άντρας να γίνεται γυναίκα με μια απλή αίτηση. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβουν οι φωστήρες που θέλουν να μας σώσουν από τη λαίλαπα του Τσίπρα; Δεν αντιλαμβάνονται ότι με την στρατηγική που επέλεξαν θίγουν τα ιερά και όσια της πατρίδας και πλήττουν βάναυσα τον θεσμό της οικογένειας; Τον πυλώνα και ακρογωνιαίο λίθο δηλαδή που κρατάει αρραγές το ελληνικό έθνος – κράτος;
Μάλλον θα ανοίξει σαμπάνιες απόψε ο Αλέξης, γιορτάζοντας την επιτυχίας της προβοκάτσιας του. Στην Πειραιώς, προφανώς, θα πρέπει να φορέσουν… μαύρες πλερέζες γιατί με μία κίνηση έδιωξαν όλη τη δεξιά από το κόμμα. Προτίμησαν οι αθεόφοβοι να προσκυνήσουν την μειοψηφία της ανωμαλίας, αντί να αγκαλιάσουν την δεξιά πλειοψηφία, η οποία δεν ζητούσε τίποτε άλλο παρά ένα μικρό νεύμα για να τους ψηφίσει. Δεξιά φωνάζουν σε ΗΠΑ και Ευρώπη, αριστερά ακούνε στη ΝΔ.
Όμως δεν αρκέστηκαν στην γκάφα της φυλομετάβασης.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΝΔ: Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη,νέα Εκπρόσωπος Τύπου του Κόμματος αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής κυρία Μαρία Σπυράκη με Αναπληρωτές την κυρία Σοφία Ζαχαράκη, τον κ. Κωνσταντίνο Κυρανάκη, τον κ. Νίκο Ρωμανό και τον κ. Σπύρο Σταυρίδη.
Διευθυντής Γραφείου Τύπου αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος κ. Κωνσταντίνος Ζούλας, ενώ παραμένει Αναπληρώτρια Διευθύντρια η κυρία Κύρα Κάπη.
Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.
Ο μέχρι τώρα Εκπρόσωπος Τύπου, βουλευτής Α’ Αθηνών, κ. Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, ενώ ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
Ναι σύντροφοι δεξιοί καλά διαβάζετε. Αναλαμβάνει εκπρόσωπος η Μ. Σπυράκη.
Η «δημοσιογράφος» η όποια δημοσίως παραδέχθηκε ότι παραπληροφορούσε τον ελληνικό λαό για την οικονομική κατάσταση της χώρας, επικαλούμενη δήθεν πατριωτικούς λόγους.
Η «δημοσιογράφος» που προφανώς είχε μυριστεί το λουκέτο στο Mega και είπε να μετακομίσει στις Βρυξέλλες, για να συνεχίσει να απολαμβάνει παχυλούς μισθούς όπως είχε συνηθίσει στο… μεγάλο κανάλι.
Η «δημοσιογράφος» που δεν θα παραιτηθεί από ευρωβουλευτής. Θα της τα ακουμπάει και η Ευρώπη και η ΝΔ! Επίσης, οι κακές γλώσσες λένε ότι μπορεί να πάρει και εκλόγιμη θέση στο επικρατείας. Και μετά κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για βόλεμα ημετέρων.
Για τον κ. Ζούλα τι να πούμε; Και μόνο να διαβάσει κανείς τι… έσουρνε στην προηγούμενη ηγεσία του κόμματος και τώρα αναλαμβάνει επικεφαλής του γραφείου Τύπου αρκεί για να καταλάβει το ποιόν του ανδρός. Α, ξεχάσαμε. Είναι κι αυτός σαν την Μαρία. Πιο συστημικός πεθαίνεις…
Πλέον η απογοήτευση για τις επιλογές του κόμματος χτυπάει κόκκινο. Φαίνεται ότι κι εμείς είχαμε αυταπάτες, ότι η ΝΔ θα έβαζε μυαλό από τα λάθη του παρελθόντος και θα τσάκιζε τον ολετήρα Τσίπρα. Δυστυχώς, δεν αντιληφθήκαμε ότι όταν παραμένεις για δεκαετίες στη γυάλα του συστήματος και της εξουσίας, είναι δύσκολο να ακούσεις τις φωνές των πολιτών.
Πάντως θα συνεχίσουμε να έχουμε αυταπάτες για μία ισχυρή Ελλάδα, απαλλαγμένη από την σαπίλα και τη νοσηρότητα του παρελθόντος. Πολύ φοβούμαστε όμως ότι θα μείνουμε μόνοι μας. Τουλάχιστον θα πέσουμε μαχόμενοι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.