Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τώρα θυμήθηκαν και τον Ευρωστρατό.

-Τσώρτσιλ-δήλωση
Τη διεξαγωγή του βρετανικού δημοψηφίσματος περίμεναν για να ανακοινώσουν το «απόρρητο σχέδιο για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στρατού».
Έτσι μετά από το Brexit, οι Ευρωπαίοι «θυμήθηκαν» ξανά ότι πρέπει να φτιάξουν ευρωπαϊκό στρατό. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του ΑΠΕ μετά την ψήφο υπέρ του Brexit, ο πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Έλμαρ Μπροκ καλεί να δημιουργηθεί κοινό στρατιωτικό αρχηγείο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κι ευρωπαϊκός στρατός, με δηλώσεις του στην εφημερίδα Welt am Sonntag.
«Χρειαζόμαστε ένα κοινό αρχηγείο και μια συμμαχία των προθύμων, βάσει της μόνιμης διαρθρωτικής συνεργασίας όπως αυτή ορίζεται στις Συνθήκες της ΕΕ. Από μια τέτοια δομή θα μπορούσε να προκύψει τελικά ένας ευρωπαϊκός στρατός», δηλώνει ο Μπροκ στην κυριακάτικη έκδοση της Βελτ.

Για τον Μπροκ, μια κοινή στρατιωτική διοίκηση θα βοηθήσει την ΕΕ να ενισχύσει τον ρόλο της όσον αφορά την πολιτική ασφαλείας και άμυνας και να αναλάβει μεγαλύτερες ευθύνες σε παγκόσμιο επίπεδο.
Διπλωματική πηγή στις Βρυξέλλες εκτίμησε ότι η αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ θα μπορούσε να φέρει ξανά στο προσκήνιο την ιδέα της δημιουργίας ευρωπαϊκού στρατού.
Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ εκτίμησε σε μια συνέντευξή του που δημοσιεύει σήμερα η γερμανική εφημερίδα Bild ότι το Βερολίνο θα διαδραματίσει ακόμη πιο «κεντρικό ρόλο» στην ΕΕ μετά την ψήφο υπέρ του Brexit.
«Η Γερμανία θα συνεχίσει να διαδραματίζει κεντρικό ρόλο, και μάλιστα ακόμη πιο σημαντικό στην Ευρωπαϊκή Ένωση», είπε ο Γιούνκερ, ενώ η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ ήδη έχει καλέσει τη Δευτέρα στο Βερολίνο τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ, τον πρωθυπουργό της Ιταλίας Ματέο Ρέντσι και τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.
Η εκστρατεία τρόμου των ναζί ηγετών της ΕΕ δείχνει τον πανικό τους. Ειδικά εδώ στην Ελλάδα ποτέ στην σύγχρονη ιστορία της δεν υπήρχε σε τέτοια έκταση Γερμανοδουλισμός.
Η Γερμανία στην οικονομία της θα έχει μεγαλύτερες συνέπειες από ότι Βρετανία στη δική της.
Συνολικά θα χάσει τουλάχιστο 57 δισεκατομμύρια (57.000.000.000,00 €) και θα υποστεί το λιγότερο μείωση της αύξησης του ΑΕΠ της. Δεν το λέμε εμείς, το έλεγαν οι ίδιοι ως κίνδυνο, πριν βγει το αποτέλεσμα. Τώρα κατ’ εντολή της άρχουσας συμμορίας της ΕΕ, ξεχνάν τις δικές τους συνέπειες και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν.
Δεν προσπαθούν να τρομάξουν τους Βρετανούς. Οι «μένουμε Ευρώπη» της Αγγλίας που συγκεντρώθηκαν για να ζητήσουν ξανά δημοψήφισμα για «ανεξάρτητο» Λονδίνο ήταν μόλις μερικές εκατοντάδες, κάπου 400. Καμία σχέση με τα 2.000.000 δήθεν υπογραφές στο Κομπιούτερ.
Άλλο ο ψηφιακός κι άλλο ο πραγματικός κόσμος. Η τρομοκρατία είναι για να μην φύγουν όσοι παραμένουν υπόδουλοι. «Μη φύγετε πρόβατα, καθίστε να σας σουβλίσουμε και να σας ψήσουμε, αλλιώς μπορεί να σας βρει ο λύκος». Αυτά τα επιχειρήματα όμως δεν είναι και πολύ πειστικά για ανθρώπους.
Η ΕΕ είναι το νέο Γερμανικό Ράιχ. Τα υπόλοιπα κράτη παίζουν το ρόλο του καυσίμου της γερμανικής ατμομηχανής. Τα Μνημόνια χρειάζονται για να κάνουν κυρίαρχη την γερμανική αστική τάξη, όπου σε συνεργασία με την μεγαλοαστική τάξη κάθε χώρας θα καταπιέζει όλο και περισσότερο τους εργαζόμενους πρώτα των αδυνάτων, κι έπειτα όλων των υπολοίπων κρατών.
Η ΕΕ είναι ένας ναζιστικός, ιμπεριαλιστικός μηχανισμός. Αποσκοπεί στην εκμηδένιση κάθε Ελευθερίας, έχει σκοπό την πιο άγρια εκμετάλλευση στο όνομα μιας πλασματικής ενότητας. Είναι μια αυτοκρατορία, μια νέα αποικιοκρατική δύναμη. Πουλάει ψευδαισθήσεις ενότητας, ενώ είναι βαθιά διχαστική, αφού επιχειρεί να διχάσει τους εργαζόμενους των διαφόρων χωρών χωρίζοντας ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ τους λαούς σε «τεμπέληδες» και «εργατικούς» ή «συνεπείς».
Η αντίδραση όμως της γερμανικής ηγεσίας για το αποτέλεσμα (και κατ’ επέκταση των συνεργατών της) δεν δείχνει μόνο πανικό. Αποδεικνύει, ότι δεν πρόκειται να υποχωρήσει στο παραμικρό, δεν σκοπεύει ούτε στιγμή να μετριάσει τη λεηλασία των άλλων, ούτε καν σαν τακτικό ελιγμό. Η ΕΕ συμπεριφέρεται όπως ακριβώς τα SS στις κατεχόμενες χώρες, όπου κάθε Αντίσταση είχε αντίποινα. Αυτό όμως αντί να πλήξει την Αντίσταση, θα σημάνει το τέλος της ΕΕ μια ώρα αρχύτερα. Η Ιστορία τιμωρεί όσους την αγνοούν…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.