Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ξεκίνησε η μεγάλη επανάσταση της μη πληρωμής φόρων στο Δημόσιο!

May-1968-1024x622
Υστέρηση στα έσοδα κατά 2,391 δισ. ευρώ. την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου
Ξεκίνησε η Μεγάλη Επανάσταση της Μη Πληρωμής των Οφειλών στο Διεφθαρμένο Δημόσιο. Χρειάστηκε να περάσουν 7 ολόκληρα χρόνια ώσπου ο οξυδερκής Ελληνας να συνειδητοποιήσει ότι η Μη Πληρωμή των ψευδεπίγραφων χρεών του προς το φαύλο Δημόσιο είναι μια βαθιά Ιδεολογική-Αριστερή-Επαναστατική Πράξη.

greek5-riots-4-1024x688
Ετσι με σύνθημα Καλύτερα στην Πάολα-Παρά στον Τσακαλώτο οι ηρωικοί Ελληνες φορολογούμενοι μόλις τον τελευταίο μήνα πρόσθεσαν με την αξία τους άλλα 2,3 δις χρέη στο Δημόσιο με αποτέλεσμα το συνολικό χρέος των Ελλήνων σκλάβων προς το διεφθαρμένο κράτος να φθάνει πλέον τα 97,355 δισ. ευρώ, μια τζούρα από το όριο των 100 δισεκατομμυρίων ευρώ.
Tα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017 δείχνουν υστέρηση στα έσοδα κατά 2,391 δισ. ευρώ. Οι αστοχίες, σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών οφείλονται:
(α) στις αυξημένες επιστροφές εσόδων, οι οποίες (εξαιρουμένων των επιστροφών από το πρόγραμμα εκκαθάρισης ληξιπρόθεσμων οφειλών) ανήλθαν σε 4.077 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 1.762 εκατ. ευρώ έναντι του στόχου (2.315 εκατ. ευρώ) και υπερβαίνοντας ήδη τον ετήσιο στόχο (3.324 εκατ. ευρώ) κατά 753 εκατ. ευρώ ή 22,6% και
(β) στην έναρξη καταβολής της πρώτης δόσης του ΕΝΦΙΑ 2017 (1.027 εκατ. ευρώ), από το μήνα Σεπτέμβριο, αντί για το μήνα Αύγουστο, όπως είχε προβλεφθεί.
Όμως ακόμα και αν βγει από την εξίσωση η παράμετρος των επιστροφών φόρου, ο προϋπολογισμός καταγράφει μαύρη τρύπα της τάξης των 475 εκατ. ευρώ! Το πρόβλημα αυτό θα ενταθεί όσο λήγουν οι προθεσμίες για τις πληρωμές στα χαράτσια, όπου η εμπειρία έχει δείξει ότι υπάρχουν πάντα αποκλίσεις από τους στόχους.
Με αυτές τις αποκλείσεις για να επιτευχθούν οι ετήσιοι στόχοι του προυπολογισμού και να μην ενεργοποιηθεί ο δημοσιονομικός κόφτης σε μισθούς και συντάξεις θα πρέπει να εισπραχθούν έσοδα άνω των 15 δις ευρω μέχρι το τέλος του έτους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.