Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Με ποιους βουλευτές συζητά η Ντόρα για το νέο κόμμα...



Χρειάζονται δέκα για να "αναγνωριστεί" από τη Βουλή. Τον Σεπτέμβριο 
οι πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις

Από τον Γιάννη Δαίδαλο

To θέμα Μαρκογιαννάκη, ο οποίος έχει αρχίσει να διαβαίνει ήδη την έξοδο της Ρηγίλλης όπως αποκαλύψαμε (διαβάστε εδώ), μπορεί να αποτελέσει καταλύτη για την επιτάχυνση των εξελίξεων στην κεντροδεξιά και τις αποχωρήσεις βουλευτών από τη ΝΔ με προορισμό το νέο κόμμα της Ντ. Μπακογιάννη. 
Σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής, για τον σχηματισμό και την αναγνώριση ενός κόμματος χρειάζονται τουλάχιστον 10 βουλευτές. Δηλαδή, πέραν της κ. Μπακογιάννη άλλοι 9. 
Αναλυτικά, αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις και η ανταλλαγή απόψεων για το τι και πώς πρέπει να γινει αφορά τους εξής "γαλάζιους"...
 βουλευτές: Ελσα Παπαδημητρίου (Αργολίδα), Χρήστο Μαρκογιαννάκη(Χανίων), Γιώργο Κοντογιάννη (Ηλείας), Μιχάλη Μπεκίρη (Αχαΐας), Λευτέρη Αυγενάκη (Ηρακλείου), Γεράσιμο Γιακουμάτο (Β' Αθηνών), Θανάση Γιαννόπουλο (Φθιώτιδας), Κώστα Καραγκούνη (Αιτωλοακαρνανίας), Γιάννη Ιωαννίδη (Α' Θεσσαλονίκης) και τον ήδη ανεξάρτητο Κώστα Κιλτίδη (Κιλκίς) ενώ εφόσον γίνει το νέο κόμμα θεωρείται πολύ δύσκολο να μην την ακολουθήσει και οΚυριάκος Μητσοτάκης (Β' Αθηνών). 
Οι πρώτες ανεξαρτητοποιήσεις μπορεί κατά τις πληροφορίες να γίνουν και μέσα στον Σεπτέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.