Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Άντα Παπανδρέου> Μια γυναικεία όαση στον ξιπασμένο κόσμο της πολιτικής...


 
Από τοkourdistoportocali
Πάρος - Χρυσή Ακτή, Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010. Ωρα 8.10 το βράδι. Η ώρα της Αντας Παπανδρέου. Η πιο αξιοπρεπής παρουσία συζύγου πρωθυπουργού από τη μεταπολίτευση ως σήμερα, κατεβαίνει μόνη της σεμνά και διακριτικά από το χωμάτινο μονοπάτι που οδηγεί από το ξενοδοχείο Ποσειδών, στην όμορφη παραλία της Χρυσής Ακτής. Αφήνει τη πετσέτα της στην άμμο και μπαίνει στη θάλασσα.

Οση ώρα κολυμπάει , ανάμεσα στους λιγοστούς εκείνη την ώρα λουόμενους, σκέπτομαι άλλες συζύγους πολιτικών και τον κουρνιαχτό που σήκωσαν στον καλπασμό τους: Την αγχωμένη «γιατρίνα» Νατάσσα και τις «βάρδιες» της στο «Λαικό». Την ιλιγγιώδη κατάκτηση των τίτλων σπουδών της, τις χειρουργικές επεμβάσεις της. Το κωμική θλίψη που προκαλούσε με τα καμώματά της.

Την ματαιόδοξη Βίκυ Σταμάτη, που έβαλε έναν εβδομηντάρη γέροντα στη πρίζα του νεοπλουτισμού. Την σύζυγο του κου Παπαντωνίου, Ρούλα, καθώς κάνει τις απλωτές της στην εσωτερική πισίνα της έπαυλής τους στη Κηφισιά. Και φυσικά την «νεοφερμένη» κα Χριστίνα Χριστοφάκη Πάγκαλου, την «Χίλαρυ των Καλυβίων».

Η Αντα βγαίνει από τη θάλασσα. Δένει τη πετσέτα και ενώ κατευθύνεται στο δωμάτιό τους, χαιρετά μια παρέα γυναικών που την αναγνωρίζουν. Η συνομιλία τους κρατάει μερικά λεπτά της ώρας , η Αντα χαμογελά ευγενικά και επιστρέφει στο ξενοδοχείο.

Μια γυναικεία όαση στον ξιπασμένο κόσμο της πολιτικής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.