Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Τα ύστερα του κόσμου. Γεωργιάδης, Ν.Δ και διαπλεκόμενα κανάλια ... στο πλευρό της εργατιάς!

Τα φιλεργατικά του αισθήματα ο βουλευτής τηλέμπορας και πρώην υπουργός Α. Γεωργιάδης τα έχει εκδηλώσει καθ΄όλη την διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής. Ολοι γνωρίζουμε ότι η παρουσία του σε εργατικές κινητοποιήσεις ήταν τόσο συχνή όσο και η εμφάνιση του στα τηλεοπτικά κανάλια.

Το επιστέγασμα μάλιστα των φιλεργατικών αισθημάτων του μπορεί να συμπυκνωθεί στην μνημειώδη δήλωση που είχε κάνει όταν ήταν υπουργός Υγείας: «Αν υπάρξουν απολύσεις γιατρών στον ΕΟΠΥΥ, σάς παρακαλώ αυτό δεν θέλω να το χρεωθεί η τρόικα, δεν θέλω να μου παίρνει τη δόξα ο Τόμσεν για τα αυτονόητα. Οι αποφάσεις είναι δικές μου». (Θυμηθείτε αυτή μας την ανάρτηση).

Πέρα απ’ την πλάκα τώρα. Εχει ξαναγίνει ποτέ κινητοποίηση εργατών με χρηματοδότηση και παρότρυνση της εργοδοσίας τους; Εχει ξανασυμβεί όλα τα κανάλια της διαπλοκής να καταναλώσουν τόσο χρόνο και να προβάλλουν μια διαδήλωση; Εχει ξαναϋπάρξει επίσημη ανακοίνωση της Ν.Δ που να δηλώνει αλληλέγγυα σε εργατική κινητοποίηση; 

Οι απαντήσεις είναι αυτονόητες όπως εξυπακούεται και ο λόγος που οι εργαζόμενοι στα μεταλλεία χρυσού της Χαλκιδικής, έστησαν την σημερινή τους φιέστα στο κέντρο της Αθήνας.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.