Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Η χώρα βουλιάζει κι ασχολούμαστε με εξωγήινους…

i-xora-bouliazei-ki-asxoloumaste-me-eksogiinous-
Όσο το αυτιστικό πολιτικό προσωπικό και τα άβουλα στις ορέξεις των διάφορων περίεργων ΜΚΟ του Σόρος και άλλων, ψήφιζαν το νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, το ΔΝΤ έβγαζε την έκθεσή του με προβλέψεις για την ελληνική οικονομία. Όπως προβλέπει το Ταμείο,η ανάπτυξη φέτος θα είναι 1,8% και το 2018 θα επιταχυνθεί σε 2,6%. Στις προηγούμενες προβλέψεις, αυτές του Απριλίου, υπολόγιζε σε ανάπτυξη κατά 2,2% φέτος και κατά 2,7% το 2018.
Το ΔΝΤ παραμένει σταθερό στην πρόβλεψή του ότι το 2022 η αύξηση του ΑΕΠ θα περιοριστεί στο 1% ετησίως.
Το ενδιαφέρον στην έκθεση είναι ότι η Ελλάδα καταγράφεται ως η χώρα που έγινε η μεγαλύτερη αρνητική έκπληξη σε ό,τι αφορά το ΑΕΠ.

Συγκεκριμένα, η Ελλάδα σύμφωνα με τον πίνακα του ΔΝΤ, έχει υποστεί τη μεγαλύτερη μείωση προσδοκιών για την πορεία του ΑΕΠ την περίοδο 2015 – 2018 σε σχέση με όλα τα κράτη. Η «απώλεια» στην άνοδο του ΑΕΠ σε σχέση με όσα είχαν αρχικά προβλεφθεί ξεπερνά το 1,5%. Επίσης σε άλλο πίνακα που αφορά στο 2017 δείχνει ότι και φέτος συνιστά μία από τις πιο μεγάλες αρνητικές αναπτυξιακές «εκπλήξεις».
Και παράλληλα έχει και το μεγαλύτερο αναπτυξιακό κενό δείχνοντας τις αναξιοποίητες αναπτυξιακές δυνατότητες .
Με απλά λόγια, όχι μόνο το ΔΝΤ αλλά και άλλοι διεθνείς οργανισμοί, λένε ότι από τότε που ανέλαβε την εξουσία ο Τσίπρας και μέχρι το 2018 χάθηκε ΑΕΠ της τάξης του 1,5%, δηλαδή περί τα 2,7 δις ευρώ σε ανάπτυξη. Η ελληνική οικονομία επιχειρεί να φτάσει στην ανάπτυξη που προέβλεπε να έχει το 2015 η προηγούμενη κυβέρνηση Σαμαρά.
Η απώλεια ανάπτυξης δεν είναι βεβαίως η μοναδική «ζημιά» που προκάλεσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ψεκασμένους. Υπάρχουν κι άλλα πολλά που πληρώνει ο ελληνικός λαός με πρώτο και καλύτερο το αχρείαστο μνημόνιο του 2015. Όμως, σήμερα στις εφημερίδες θα δει τι; Τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να πανηγυρίζει στη Βουλή, τον Αλέξη και τον Κυριάκο να συγκρούονται για ένα νομοσχέδιο που ουσιαστικά συμφώνησαν στα πολύ βασικά και κάτι… εξωγήινους να ίπτανται πάνω από τον Υμηττό σε μια ατυχή στιγμή για τον Μητσοτάκη που ασφαλώς εκμεταλλεύτηκαν ταtrollτου ΣΥΡΙΖΑ και τον ξέσκισαν σταsocialmedia.
Είναι αυτά που σας γράφαμε σε άλλες αναρτήσεις. Ότι η αλλαγή της ατζέντας βόλεψε την κυβέρνηση κι όσο εμείς μιλάμε για την αλλαγή φύλου, όσο γίνονται γκάλοπ ακόμη και για τα αυτονόητα, στο επίπεδο της οικονομίας τα πράγματα δεν είναι καλά.
Και γι’ αυτό θα πρέπει να θυμίσουμε κάτι βασικό στη Νέα Δημοκρατία. Οι κυβερνήσεις, και ειδικά αυτές που λειτουργούν απόλυτα τυχοδιωκτικά δεν πέφτουν με κραυγές. Δεν πέφτουν με κατηγορίες για άθεους, για αδερφές, για τρανσέξουαλ και για ανώμαλους. Μάχες που δίνονται για να χάνονται, καλύτερα να μη δίνονται, ειδικά αν δεν υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο.
Οι κυβερνήσεις πέφτουνε από τις τσέπες του κόσμου, από το μέλλον που οραματίζεται, από την καθημερινότητά του. Αν τα διεμφυλικά άτομα είναι 100 ή 1.000 και πανηγύρισαν για το νόμο, με γεια τους με χαρά τους. Στα υπόλοιπα 11 εκατ. των Ελλήνων που περνούν ένα δράμα πότε θα σκάσει το χειλάκι τους; Τι έχει να πει η ΝΔ σ’ αυτούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.