Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ!

ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΕΛΕΤΙΔΗ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ!
Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ βγαίνει σύσσωμος με σαφήνεια και αποφασιστικότητα και στηρίζει στο β' γύρο τον Κ. ΠΕΛΕΤΙΔΗ υποψήφιο δήμαρχο στην Πάτρα που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ, την ίδια στιγμή ο Κ. Πελετίδης παίρνοντας αφορμή από «κάποιους» (!!!) που υποτίθεται ότι σπεύδουν σε ανεύθυνες φημολογίες, επιδίδεται σε κακοήθεις και σε κάθε περίπτωση εκτός τόπου και χρόνου, επιθέσεις σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ και του Α. Τσίπρα και μάλιστα με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και εύκολες βαρύτατες κατηγορίες.
Δεν γνωρίζουμε τον Κ. Πελετίδη, λυπούμεθα, όμως, για μια στάση που δεν είναι καθόλου εξηγήσιμη, μιας και έχουμε ακούσει καλά λόγια για το πρόσωπό του.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι μια τέτοια αχαρακτήριστη και προκλητική συμπεριφορά από τον Κ. Πελετίδη, η οποία μάλλον είναι ευρέως υπαγορευμένη από κάποιους «ζηλωτές» της ηγεσίας του ΚΚΕ δεν βοηθάει την υποψηφιότητά του στο β' γύρο και μάλλον είναι αυτή η συμπεριφορά που δίνει αντι-ΣΥΡΙΖΑ εξετάσεις σε κύκλους του Πασοκικού και κεντροαριστερού χώρου.
Σε κάθε περίπτωση όσο και αν κάποιοι στην ηγεσία του ΚΚΕ θέλουν να δυναμιτιστεί το κλίμα και να σηκώσουν τείχη στον αριστερό κόσμο, όσο και αν διακατέχονται από ένα πάθος κατά του ΣΥΡΙΖΑ που φτάνει σε νοσηρά όρια, ο κόσμος της αριστεράς πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις προκλήσεις και ενωμένος να κινηθεί με πείσμα στο β' γύρο στη γραμμή της αριστερής αλληλεγγύης.
Αυτό επιτάσσει το συμφέρον της Αριστεράς, του τόπου και του ελληνικού λαού.
Αριστεροί υποψήφιοι νικητές στο β' γύρο ανεξάρτητα από χρώμα και διαφορές!
Ολόκληρη η δήλωση του Κ. Πελετίδη έχει ως εξής:
"Επειδή κάποιοι σπεύδουν να συνδέσουν την επίσκεψη του κ. Τσίπρα στην Πάτρα, με στήριξη στο β' γύρο του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και με προφανή αντάλλαγμα, είτε τη στήριξη των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλες περιοχές ή δήμους, είτε την άμβλυνση της κριτικής μας απέναντι στο ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζουμε ότι το ΚΚΕ δεν κάνει παζάρια. Με συνέπεια αντιπαλεύει την αντιλαϊκή πολιτική, τις κυβερνήσεις που την εφαρμόζουν, την ΕΕ και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δύναμη ενσωμάτωσης και ο ίδιος ο πρόεδρός του δίνει τα διαπιστευτήριά του στο μεγάλο κεφάλαιο, δίνει όρκους πίστης στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Ο λαός μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τα λαϊκά στρώματα της Πάτρας να κάνουν επιλογή ελπίδας και προοπτικής στο Δήμο της Πάτρας, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Οι στιγμές είναι κρίσιμες για το λαό και τη χώρα μας. Όποιος και όποια δυσανασχετεί, αντιτάσσεται στα μέτρα της ΕΕ και των κομμάτων που την στηρίζουν, προσβλέπει σε πολιτική προς όφελος του λαού, ανεξάρτητα από τι ψήφισαν την προηγούμενη Κυριακή, είναι ανάγκη να δώσει δύναμη στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ και στις ευρωεκλογές."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.