Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Το αφεντικό τρελάθηκε και ξεπουλάει τα πάντα

Tον Μάρτιο του 2013 ο πολιτικός συνέταιρος του κου Σαμαρά, Βάγκος με τ’ όνομα, είχε πει ότι έχει σχέδια για 700.000 θέσεις εργασίας. Όσο προχωράει η συνεταιριά και ο χρόνος, το νούμερο ανέβηκε και έφτασε αισίως τις 750.000 (βλέπε Σαμαράς).

Μετά τις εκλογές, «το νούμερο» μπορεί να κάνει και καμιά βουτιά στη θάλασσα να ξεσκάσει λιγουλάκι και από Φθινόπωρο, ντάξει μωρέ τώρα, θα δούμε.

Για την ώρα το μαγαζί ξεπουλάει, σχεδόν χαρίζει ότι μπορεί και προσπαθεί να πείσει τους υποψήφιους πελάτες του, να αγοράσουν τα όμορφα μπαλόνια και...
πολλά άλλα πράγματα που διαθέτει.

Ξεπουλάνε γη, στον κοντινό μέλλον και το νερό, γενικά ρε παιδί μου δίνουμε στον κόσμο πράγμα, και κάτω του κόστους άμα λάχει.

Τώρα -με τις εκλογές- το μαγαζί σκέφτηκε να δώσει δάνεια και στους υποψήφιους φοιτητές για να σπουδάσουν και θα αρχίσουν -λένε- να το ξεχρεώνουν όταν με το καλό θα πιάσουν δουλειά. Αυτό τώρα δηλαδή είναι καλό ή κακό; Άσε που με τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια που θα υπάρχουν, η παιδία για τους φτωχούς θα πάει κατά διαόλου. Θα μου πεις, εργάτες θέλουμε, αφεντικά έχουμε…

Μέχρι σήμερα ξέρω ότι όποιος γεννιέται, γεννιέται με χρέος. Μετά μεγαλώνει με χρέος και στο τέλος, αφήνει χρέος για κληρονομιά.

Τώρα, αφού θεωρητικά καταφέρεις να σπουδάσεις με δάνειο, θα χρωστάς πριν ακόμα βρεις εργασία. Όοοταν όμως βρεις, από τα 1.000 με 1.500 ευρώ που θα έχεις για βασικό μισθό, νομίζω ότι θα μπορείς άνετα να ξεχρεώνεις σιγά-σιγά το δάνειο που πήρες.

Χρωστάνε οι γονείς, θα χρωστάνε και τα παιδιά ως φοιτητές. Για το λύκειο και το γυμνάσιο, θα δούμε στο μέλλον. Μια ζωή δηλαδή, να μας έχουν όλους στα δάνεια και μετά να μας εκβιάζουν για να βγάζουμε το σκασμό. Σωστή τακτική ενός καλού μαφιόζου…

Σε όσους αρέσουν τα πολύχρωμα μπαλόνια, παρακαλώ να προσέλθουν με τάξη και ησυχία, μπαλόνια υπάρχουν για όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.