Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Μόνιμα ο πατήρ Αντώνιος στο Αγιον Ορος!...

 Βέβαια, δεν πάει μόνος του. Θα έχει μαζί του  τον πατέρα Σίμο Κεδίκογλου, τον πατέρα Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύσσωμη τη μονταζιέρα και άλλους πολλούς ...
Μόνιμα θα μείνει ο Αντώνης Σαμαράς στο Αγιον Ορος! Ο πρωθυπουργός ενθουσιάστηκε τόσο πολύ από τη διήμερη επίσκεψή του και από την ησυχία, ηρεμία και απομόνωση που βρήκε και πήρε την απόφαση να μονάσει εκεί τα υπόλοιπα χρόνια.
Και...
την απόφασή του την υλοποίησε αμέσως, αφού το ’σκασε από τον θόρυβο και τη φασαρία του μεγάρου Μαξίμου και βρίσκεται κιόλας στο Αγιον Ορος, όπου θα μένει στη Μονή Εσφιγμένου Μισθωτού από τα Μνημόνια.



Βέβαια ο πατήρ Αντώνιος δεν πάει μόνος του να μονάσει. Θα έχει μαζί του και άλλα 40 άτομα από το κομματικό επιτελείο, όπως τον πατέρα Σίμο Κεδίκογλου, τον πατέρα Χρύσανθο Λαζαρίδη, σύσσωμη τη μονταζιέρα και άλλους πολλούς.



Το ιδιαίτερο είναι ότι λόγω του άβατου για τις γυναίκες έχουν μεταμφιεστεί σε άντρες, για να είναι κοντά στον πρωθυπουργό που τις θεωρεί απαραίτητες, η Φωτεινή Πιπιλή, η Σοφία Βούλτεψη, η Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου και η Μαρία Σπυράκη.



Θα δημιουργηθούν βέβαια πολλοί νέοι ξενώνες για να μείνουν όλοι αυτοί και το έργο αυτό ανέλαβε κιόλας να το υλοποιήσει δωρεάν η τεχνική εταιρεία «Ακτωρ».

Λάκης Μπέλλος (efsyn.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.