Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

ΠΙΕΖΕΙ Η ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΜΠΟΥΡΟΔΗΜΟ!


 

Υποβλήθηκε από Γιάννης Ρουσόδημος
Δευτέρα, 03 Μάιος 2010
Η εμπλοκή της εταιρείας ΛΑΡΚΟ στα τοπικά πολιτικά δρώμενα δεν είναι ούτε σημερινή ούτε τυχαία. Η εμπλοκή της είναι γνωστή από το 1998 και την εφαμογή των τότε συνενώσεων μιας και οι εργαζόμενοί της "πλυμμήριζαν" πάντα τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων Δημάρχων, υπερασπιζόμενοι τα "δίκαια" της εταιρείας. Ειδικά την τελευταία τετραετία 2006-2010 όπου εργαζόμενοί της υπήρχαν και στις δύο δημοτικές παρατάξεις του κ. Μπαζώτη και του κ. Λαφαζάνη, και μ' αφορμή το πρόβλημα που προέκυψε με το νερό της Μεσσαπίας είδαμε, και μάλιστα on camera, την από κοινού μάχη που δίνανε και δίνουν, υπερασπιζόμενοι την εταιρεία ενάντια σ' όσους (ακόμη και επιστήμονες) της καταμαρτυρούν ευθύνες για το θέμα αυτό.
Φαίνεται όμως ότι με αφορμή την εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης" και τη νέα συνένωση και το γεγονός ότι ο κατ' εξοχήν άνθρωπος της εταιρείας, κ. Μπουροδήμος φέρεται ως υποψήφιος Δήμαρχος του νέου Δήμου.... Διρφύων(!!!!) του ενώνει ακόμη περισσότερο! Στα πλαίσια αυτού του νέου σκηνικού που στήνεται στην περιοχή μας συνδικαλιστές-εργατοπατέρες της εταιρείας πιέζουν πολίτες για να στηρίξουν το νυν Δήμαρχο Διρφύων, τονίζοντας ότι "χωρίς Μπουροδήμο και ΛΑΡΚΟ θα φτωχίνουμε"!!!
Αυτό είναι το μόνο επιχείρημα που προωθούν, μόνον ΛΑΡΚΟ, όλα τ' άλλα προβλήματα γιαυτούς έχουν ξεπεραστεί!
Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι η υποψηφιότητα του "Τσεργιώτη" Δημάρχου αντιμετωπίζει προβλήματα στη Μεσσαπία μιας και μέλη οικολογικών συλλογων αλλά και πολίτες δεν ξεχνούν ότι ο κ. Δήμαρχος ήταν αυτός που στο παρασκήνιο πίεζε διάφορους φορείς (Νομαρχία-ΤΕΔΚΕ κοκ)όταν οι σύλλογοι έφεραν στο προσκήνιο το θέμα του νερού, να μην τοποθετούνται για τη Λάρκο! Και όλα αυτά επισήμως οι διοικήσεις των συλλόγων τα έχουν δημοσιοποιήσει (ΤΑΝΑΪΣ, ΔΙΚΤΥΟ,ΓΑΙΑ κοκ).
Τουλάχιστον λοιπόν οι "ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι" της εταιρείας καλό θα ήταν να είναι περισσότερο προσεκτικοί και να υποστηρίζουν όποιον θέλουν χωρίς αλαζωνεία και ψευτοδιλλήματα 150 ανθρώπων απέναντι σε 20.000! Οι εποχές έχουν αλλάξει και οι πολίτες φεύγουν απ' τον "οπαδισμό" περνώντας στον "σκεπτικισμό", και μεθοδολογίες-συνταγές άλλων εποχών που έθρεψαν τα κοινά, που θερίζουμε ως χώρα, δεν γίνονται αποδεκτές. ούτε από τους πολίτες ούτε από τα ΜΜΕ

ΝΕΑ της Μεσσαπίας
Τοπική Αδέσμευτη Ηλεκτρονική Εφημερίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.