Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Άλλο επίπεδο

Είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί κανείς με τις διαγραφές των 3 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να αναγνωρίσει τα γρήγορα αντανακλαστικά του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου.

Ο πάλαι ποτέ "Γιωργάκης" αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να τον αμφισβητεί.

Ο...άφθαρτος Σαμαράς χρειάστηκε 7 μήνες για να διαγράψει τον Παυλίδη ενώ διέγραψε αμέσως τη Ντόρα, αρνούμενος να παραδεχθεί το δίκιο της. Στο κόμμα του όμως παραμένουν ακόμα "όσοι πλήγωσαν την παράταξη".

Υπάρχει μια διαφορά κλάσης. Το παράξενο είναι ότι τολμά ένας πρωθυπουργός κι όχι νέος αρχηγός ενός φθαρμένου κόμματος που κανείς δεν θα τον αμφισβητούσε...

1 σχόλιο:

  1. Κομματικές πειθαρχίες το 2010..ντροπή τους! Γι'αυτό τους εκλέγουμε για να μην έχουν πολιτική υπόσταση οι βουλευτές μας στην βουλή; Για να πέρνουν εντολές από τον εκάστοτε αρχηγό και να τις εκτελούν; Αυτο είναι δημοκρατία; Ασφαλώς και όχι! Τους εκλέγουμε για να ασχολούνται, να έχουν γνώμη, να την υποστηρίζουν και να είναι υπεύθυνοι των επιλογών τους. Εκλέγουμε 300 αυτόνομους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο και όχι απλά 5 αρχηγούς.. Δεν θέλουμε ολιγαρχία αλλά δημοκρατία. Εν κατα κλείδι μπράβο στην Ντόρα, τον Δημαρά , στη Σακοράφα και στον Οικονόμου, που είχαν το θάρρος να υποστηρίξουν την γνώμη τους, όποια και να ήταν αυτή!!Στον κ. Παπανδρέου και κ. Σαμαρά το μόνο που έχω να πώ ντροπή σας που συνεχίζεται την πατροπαράδοτη ολιγαρχία στην Ελλάδα!! Χρειαζόμαστε επιτέλους δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, γιατί με αυτό το μοντέλο μας οδηγήσατε στην οικονομική καταστροφή και στο χάος..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.