Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ, δεν ΤΙΜΑΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και δεν ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ

Ο Ανδρέας Παπανδρέου είπε: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν ΤΕΜΑΧΙΖΕΤΑΙ, δεν ΤΙΜΑΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ και δεν ΚΛΗΡΟΝΟΜΕΙΤΑΙ. Αυτοί όλοι αφού το τιμαριοποίησαν, το κληρονόμησαν και εν συνεχεία το τεμάχισαν και το οδήγησαν σε συνεργασία με την Επάρατο Δεξιά, που κατόρθωσε να... δραπετεύσει από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, γιατί 89’-90’ της έδωσε τα κλειδιά η Ορθόδοξη και ανανεωτική Κομουνιστική Αριστερά. Και τώρα ετοιμάζονται να το εξαφανίσουν, με ερμαφρόδιτα σχήματα, λες και έφταιγαν οι αρχές και οι αξίες που υπηρέτησε το ΠΑ.ΣΟ.Κ και όχι όλοι αυτοί με τις πολιτικές που εφάρμοσαν, με την διαχειριστική τους λογική και την ενσωμάτωση τους στο σύστημα, ως Αρχηγοί ή υψηλόβαθμα στελέχια…
Εμείς, οι απλοί ΠΟΛΙΤΕΣ, που πορευτήκαμε στα χαμηλά με κοινωνική ευαισθησία, οφείλουμε στα παιδιά μας, τη νέα γενιά, να επανασυγκροτήσουμε τον πολιτικό φορέα του Σοσιαλιστικού, Δημοκρατικού και Πατριωτικού Χώρου. Ένα φορέα πιστό στις αρχές της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ - ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ, που θα υπερασπίζεται σταθερά τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, την κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά ισόρροπη παραγωγική ανασυγκρότηση, την τροφική επάρκεια και την ανθρώπινη διαβίωση, τα λαϊκά συμφέροντα και τα εθνικά δίκαια, την ειρήνη και τα ανθρώπινα δικαιώματα.
Όσο δύσκολο και αν φαίνεται αυτό το εγχείρημα οφείλουμε να το επιχειρήσουμε χωρίς πάτρωνες - σπόνσορες της κομπραδόρικης μεταπρατικής τάξης, αλλά με τους υγιείς επιχειρηματίες, αυτούς που αντιλαμβάνονται ότι η καλά αμειβόμενη εργασία, και όχι η απασχόληση, είναι δικαίωμα και σημαντικός κρίκος συνοχής και ευημερίας της κοινωνίας.
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.