Τιμη Νι

Παρέχεται από το Investing.com

Ο Μαρτίνης, η Αλεξία Μπακογιάννη και ο Ερυθρός Σταυρός

25b2916b5c49db617f52fa5ea48efee7-108-696x432
Αμοιβή 320.000 ευρώ τον χρόνο εισέπραττε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Αλεξία Μπακογιάννη, από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, του κατηγορούμενου για υπόθεση δωροδοκίας 3,2 εκατ. ευρώ , κ. Aνδρέα Μαρτίνη.
Η εταιρεία της κ. Μπακογιάννη, AIA RELATE είχε μερικώς διαψεύσει τα δημοσιεύματα και είχε ισχυριστεί πως απλώς διαχειρίστηκε το ποσό των 320.000 ευρώ/έτος για παροχή υπηρεσιών δημοσίων σχέσεων.
Σύμφωνα με πόρισμα του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, η εταιρεία της κ. Αλεξίας Μπακογιάννη, έλαβε το 2009 και το 20% του συνολικού ποσού που συγκεντρώθηκε από πολίτες σε εράνους υπέρ του Ερυθρού Σταυρού.

Σύμφωνα με το ίδιο πόρισμα, για τη διαφημιστική προβολή του εράνου του Ερυθρού Σταυρού ξοδεύτηκαν 235.000 ευρώ και δεν τηρήθηκε καμία διαγωνιστική διαδικασία. Όλα αυτά, δηλαδή, μέσω απευθείας ανάθεσης και υπογραφής συμβάσεων.
Να υπενθυμίσουμε πως στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας της κ.Μπακογιάννη, βρισκόταν τότε και ο αδερφός της, και νυν Περιφερειάρχης Κεντρικής Ελλάδας, κ. Κώστας Μπακογιάννης.
Η σχέση, όμως του συλληφθέντα για απάτη, Ανδρέα Μαρτίνη με τη ΝΔ, δε σταματάει εδώ. Σύμφωνα με καταγγελίες του τότε διαχειριστή του νοσοκομείου«Ερρίκος Ντυνάν», Λυκούργου Λιαρόπουλου, με 8.000 ευρώ, το μήνα, φέρεται να αμειβόταν η “εκπρόσωπος Τύπου”  του Τάφου της Αμφίπολής, επί Σαμαρά, Άννα Παναγιωταρέα. Η αμοιβή της φέρεται να έγινε για λόγους επικοινωνίας που δεν προσδιορίζονται επακριβώς.
Σκεφτείτε τώρα όλα αυτά να συνέβαιναν… ή να μη συνέβαιναν, με επίκεντρο κάποιο, οποιοδήποτε στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Το πάρτι που θα είχαν στήσει τα ΜΜΕ της διαπλοκής θα ξεπερνούσε σε μεγαλοπρέπεια ακόμα και αυτά της Μαρίας Αντουανέτας στις Βερσαλίες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παράκληση να μην υπάρχουν μηνύματα υβριστικού περιεχομένου.